Full Premier League-lørdag

FRUSTRERT: Arsenals Olivier Giroud har ikke hatt noen stor start i sin nye klubb. Her lufter han frustrasjonen i forrige kamp mot Norwich som endte med tap. (Foto: Reuters)
FRUSTRERT: Arsenals Olivier Giroud har ikke hatt noen stor start i sin nye klubb. Her lufter han frustrasjonen i forrige kamp mot Norwich som endte med tap. (Foto: Reuters)

Flere av storlagene får muligheten til å rette opp inntrykket etter at de snublet i forrige runde. Følg alle lørdagens kamper i Premier League fra klokka 13.45 av her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først ut er to lag som neppe er særlig fornøyd med hvordan sesongen har utviklet seg så langt.

Aller mest å klage over har fansen til Birmingham-laget Aston Villa. Med en spillerstall som burde være i stand til å levere varer av Premier League-standard, befinner laget seg likefullt på en svak 17. plass med fattige fem poeng av 24 mulige.

Dagens mostander på Villa Park er nyopprykkede Normich som kan skryte av ett poeng mer i garnet på tilsvarende antall kamper. Blant annet takket være heroisk innsats fra nyinnkjøpte Alexander Tettey i forrige oppgjør mot Arsenal.

Les også: Tettey bidro til å senke Arsenal

Oppgjøret mellom de to bunnlagene starter klokken 13.45 og du kan følge kampen i ABC Nyheters live-senter.

Trykk her for Aston Villa - Norwich

Arsenal må reise seg

Klokken 16 starter ytterligere fire kamper. Da får blant annet nevnte Arsenal muligheten til å vise at tapet mot Norwich var et arbeidsuhell, når QPR gjester Emirates Stadium.

Du kan følge samtlige kamper i ABC Nyheters live-senter.

Trykk her for Arsenal - Norwich

Trykk her for Reading- Fulham

Trykk her for Stoke - Sunderland

Trykk her for Wigan West Ham

City runder av

Sist ut i lørdagens Premier League-runde er regjerende mester Manchester City som tar imot overraskelseslaget Swansea.

Et oppgjør som, tatt formen i betraktning, kan vippe begge veier. Kampstart er klokken 18.30 og du følger kampen i ABC Nyheters live-senter.

Trykk her for Man City - Swansea

Ellers anbefales det på det varmeste å ta en tur innom Avspark sine sider. Der kan du bade i ferske fotballnyheter fra inn- og utland i tillegg til at du kan se mål og høydepunkter fra Tippeligaen.

Trykk her for å lese og se fotball på Avspark

Personvernpolicy