Strømsgodset jakter seriegull

VIKTIG POENG: Jarl André Storbæk utlignet til 1-1 helt på tampen av oppgjøret mot Molde søndag. Det betyr at gullhåpet fortsatt lever i Drammen. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Møter Haugesund i vanskelig bortekamp fredag kveld.

I en høydramatisk toppkamp forrige søndag så Molde ut til å styre inn til seier, og tre uhyre viktige poeng hjemme mot Strømsgodset på «Røkkeløkka».

Så dukket Jarl André Storbæk opp i det uret viste 90 minutter, og sørget for poengdeling.

Klikk her for å lese alt om kampen, og se mål og høydepunkter

Klikk her for å se flere mål og høydepunkter fra Tippeligaen hos Avspark

Kan bli historisk jevnt

Storbæks sene utligning betyr også at RBK gikk forbi Molde, og til topps på Tippeligatabellen før helgens runde. Begge lagene står med 52 poeng, men trønderne kan vise til betraktelig bedre målforskjell.

Tre poeng bak disse to følger altså Ronny Deilas menn. Med tre kamper lever gullhåpet i aller høyeste grad for Godset, spesielt ettersom nettopp RBK og Molde møter hverandre søndag kveld.

Med poengdeling i den kampen kan Godset krype helt opp i ryggen, og da vil lukten av gull for alvor legge seg over Drammen.

Men først må Haugesund beseires, og den kampen kan du følge i ABC Nyheters live-senter fra klokken 19:

Klikk her for Haugesund - Strømsgodset

I tillegg kan du følge ditt favorittlag hos Avspark, og få de ferskeste nyhetene.

Les siste nytt om Strømsgodset her

Haugesund på trygg grunn

Etter en meget lovende start på sesongen har Haugesund utover høsten slite langt mer med poenghøstingen.

Laget er likevel trygt plassert midt på tabellen, og sånn sett har Jostein Grindhaugs lag kanskje ikke stort mer enn æren å spille for i de siste fire kampene av årets sesong.

I forrige runde ble det tomålstap borte mot et medaljejagende Tromsø.

Klikk her for å se høydepunkter og mål fra den kampen

På bakgrunn av innsatsen på Alfheim kan Haugesund sikkert tenke seg å rette opp noe av inntrykket på hjemmebane i kveld.

Les siste nytt om Haugesund her

Bad i mål

Det begynner å bli kaldt i lufta, men vi i ABC Nyheter anbefaler likevel at du tar et bad. I mål og sjanser. Det vil garantert varme.

På Avspark sine sider kan du både se mål og høydepunkter fra Tippeligaen, og du kan lese de siste fotballnyhetene fra inn- og utland.