Drepte gutt (19) etter å ha blitt kalt Justin Bieber

Drepte gutt (19) etter å ha blitt kalt Justin Bieber
Drepte gutt (19) etter å ha blitt kalt Justin Bieber

Rystende dødsvold etter at Rikki Todd tullet om hårsveis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To gutter er tiltalt for drap etter at de gjentatte ganger sparket 19 år gamle Rikki Todd etter at han tullet med at en av guttene lignet på tenåringsikonet Justin Bieber. Voldsepisoden skal ha skjedd på en pub i Tyneside i England desember ifjor.

De tiltalte guttene skal ha slått og sparket den 19 år gamle gutten gjentatte ganger da han lå nede.

Tullet med hårsveis

Guttene skal ha blitt svært aggressive etter at Todd kom med bemerkninger om håret til en av de tiltalte, som han mente hadde sammenligninger til det kanadiske tenåringsidolet.

– Rikki syntes en av de tiltalte hadde en bemerkelsesverdig lik hårveis som Justin Bieber, og mens han var full, syntes han det var fristende å fortelle ham det. Hans forsøk på humor falt ikke i godt jord og guttene og deres venner ble forbannet, sier aktor Graham Reeds, til The Daily Mail.

Todd skal ha vært med sine venner på utestedet da dødsvolden skjedde. Det skal ha oppstått amper stemning og begge grupperingene ble bedt om å forlate stedet.

Døde av skadene

På utsiden av puben skal de tiltalte guttene, etter knuffing og munnhuggeri, ha slått til Todd slik at han ble liggende bevisstløs på bakken.

– To vitner har fortalt at den ene tiltalte skrek ut at at han hadde slått han ned eller liknende og løftet hendene i været som en hyllest til seg selv, sier aktoren, ifølge The Daily Mail.

Flere vitner har fortalt at de tiltalte guttene skal ha sparket og tråkket på Todds bakhode mens han lå bevisstløs på bakken.

Alvorlig skadd ble Todd kjørt til sykehuset med brudd i kraniet der han fire dager senere ble erklært død etter hjerneblødning og oppsvulming av hjernen.

Personvernpolicy