Mann spiddet på stakittgjerde i Trondheim

En 36 år gammel mann ble mandag kveld spiddet på et stakittgjerde ved Nidarosdomen i Trondheim. Mannen fikk spissen av smijernsgjerdet gjennom haken og ble sittende fast.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en forbipasserende som fant mannen sittende fast i stakittgjerdet ved Nidarosdomen klokken 23.45. Brannvesenet måtte skjære løs en bit av gjerdet før mannen kunne bli fraktet i ambulanse til St. Olavs hospital, melder Adresseavisen.

Sykehuset opplyser natt til tirsdag at skadene ikke er livstruende. Mannen karakteriseres som alvorlig skadd og tilstanden hans er stabil.

– Mannen satt rett og slett fast og hadde en gjerdepigg gjennom haken. Han var ved bevissthet da han ble funnet. Brannvesenet måtte kappe av gjerdet og så blir det opp til legene ved St. Olavs hospital å operere ut biten som sitter fast i hodet hans, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Hvor lenge mannen satt fast er usikkert.

– Dette er et område som er ganske stille på sen kveldstid, det kommer en og annen bil, men det er ikke veldig trafikkert der, sier Kimo til NTB.

Politiet antar det dreier seg om en sykkelulykke, men dette er ikke helt avklart, siden de ikke har snakket med den uheldige mannen. Da politiet kom til stedet fant de en veltet sykkel ved gjerdet.

Personvernpolicy