Obduksjonsrapporten: – Død jeger ble påkjørt

Den foreløpig obduksjonsrapporten slår fast at en 64 år gammel elgjeger som døde på Skarnes i Hedmark lørdag morgen, ble påkjørt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble funnet hardt skadd langs veien like ved Ullern skole klokka 8.25 lørdag morgen. Mannen døde etter kort tid.

– Utover at obduksjonen så langt viser at mannen ble påkjørt, ønsker vi ikke å kommentere innholdet i den foreløpige rapporten, sier stasjonssjef Bjørn Berntsen ved Kongsvinger politistasjon til NTB. Han sier de nye opplysningene ikke har noen direkte innvirkning på politiets arbeid med saken.

Ber sjåføren melde seg

– Dette har vært den teorien vi har jobbet ut fra hele tiden, forklarer Berntsen. Han håper den eller de som har kjørt på 64-åringen melder seg.

Les også: Politiet tror død jeger ble påkjørt

– Det sitter noen der ute som har vært involvert i dette uhellet, og vi tar som utgangspunkt at det var et uhell. Dette er ingen lett situasjon for noen, og vi håper vedkommende tar kontakt, både av hensyn til de pårørende og seg selv, slik at vi kan få oppklart denne saken, sier politistasjonssjefen.

Vitneavhør

Politiet holder fortsatt på med avhør av vitner og oppfølging av tips som er kommet inn i saken.

– Så langt har vi snakket med flere personer som har vært i området i det tidsrommet vi er interessert i, men det er ingen som har sett noe eller kommet med tips som har ført til noe gjennombrudd i saken, sier Berntsen. Han ber alle som befant seg på fylkesvei 287, Ullernvegen, mellom 6.30 og 7.45 lørdag morgen om å kontakte politiet.

Personvernpolicy