Ble dumpet av kjæresten - vant 170 millioner

21-åringen hadde først uflaks og så flaks, da han vant millioner i Mega Millions-lotteriet i USA. Foto: AP
21-åringen hadde først uflaks og så flaks, da han vant millioner i Mega Millions-lotteriet i USA. Foto: AP

Sandeep Singh (22) fra Massachusetts, USA var nede i en real bølgedal etter at kjæresten forlot ham. Kort tid etter startet oppturen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om det var tynn økonomi som gjorde at Singhs kjære valgte å dumpe ham må vedkommende føle seg rimelig dum om dagen.

Kort tid etter at singelstatusen var et faktum leverte Singh inn en lottokupong, og nå kan han koste på seg et ektefølt dollarglis.

Singh kunne nylig innkassere småpene 30,5 millioner dollar, eller omlag 170 millioner kroner, skriver Boston Globe.

Et spørsmål som raskt kom opp var om han muligens ville bruke sine nyvunne økonomiske muskler til å vinne eksen tilbake. Det kan Singh avkrefte.

- Hun slo opp med meg, men det plager meg ikke. Jeg var knust i starten, men nå kommer jeg over det, slår 22-åringen fast.

Singh ser nå frem til å få noe mer armslag i hverdagslivet. Den siste tiden har han hatt to jobber for å hjelpe til familien til å få endene til å møtes.

Det slipper han nå.

- Moren min trenger hjelpen, og familien min kan ha bruk for det, så Gud hjalp oss definitivt på riktig tidspunkt, forteller 22-åringen til Boston Globe før han legger til.

- Jeg håper livet mitt blir bedre nå.

Nå er som kjent ikke penger alt her i livet, men 170 millioner kroner på bok danner i det minste et godt grunnlag for en lykkelig fremtid for Singh.

Personvernpolicy