RBK jakter gull - Sandnes Ulf må unngå tull

MER JUBEL? Rade Prica og Tarik Elyounoussi får besøk av et Sandnes Ulf-lag som desperat trenger poeng for å unngå nedrykk. (Foto: NTB scanpix)
MER JUBEL? Rade Prica og Tarik Elyounoussi får besøk av et Sandnes Ulf-lag som desperat trenger poeng for å unngå nedrykk. (Foto: NTB scanpix)

Etter en lengre landslagspause er Tippeligaen endelig i gang igjen. Lad opp til kveldens oppgjør mellom RBK og Sandnes Ulf med høydepunkter fra tidligere kamper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt tyder på at det kan bli en høydramatisk innspurt av årets sesong. Molde topper fortsatt tabellen foran nettopp RBK og Strømsgodset.

Trønderne tjuvstarter helgens Tippeliga-runde fredag kveld når Sandnes Ulf tar turen over fjellet for å gjeste Lerkendal.

Kampen kan du forøvrig følge i ABC Nyheters live-senter fra klokken 19, minutt for minutt, ved å trykke på lenken under.

Følg RBK - Sandnes Ulf live

Tuktet Molde

I forrige serierunde var Sandnes Ulf på tur til rosenes by; Molde. Det endte med en knepen, og høyst vital, seier til Molde som dermed beholdt serieledelsen.

Se høydepunkter og mål fra kampen

I en kamp der det lenge så ut til at gutta fra Vestlandet skulle stikke kjepper i hjulene til Ole Gunnar Solskjærs mannskap, tok til slutt Vegard Forren ansvar og dunket inn vinnermålet på et særs lekkert frispark like før slutt.

Sandnes Ulf trenger i likhet med kveldens motstander, RBK, sårt poeng. Riktignok av en helt annen årsak.

De lyseblå står nemlig plantet med begge bein i nedrykksmyra, og poeng i kveldens oppgjør mot RBK kan bety forskjellen på Tippeliga og Adeccoliga neste sesong.

Les siste nytt om Sandnes Ulf på Avspark

Varsler karanteneprat

Om det var dramatisk og tett i Molde sin kamp, ble det sannelig jevnt i RBK sitt siste oppgjør også.

Drøye kvarteret før slutt dukket Rade Prica opp og ga trønderne en viktig 1-0-seier borte mot Odd Grenland.

Se Pricas fulltreffer og øvrige høydepunkter fra kampen

RBK-trener Janne Jönsson har i forkant av kampen mot Sandnes Ulf varslet en karanteneprat med sine spillere. Årsaken er at hele syv av RBK sine spillere er kun ett gult kort unna suspensjon.

Det kan i verste fall være med å velte trøndernes gulljakt, og Jönsson ser nok helst at hans spillere holder seg unna dommerens kortstokk mot Sandnes Ulf.

Les siste nytt om RBK på Avspark

Fortsatt ikke mett?

Hvis du fortsatt ikke har fått nok anbefaler vi at du klikker deg inn på Avspark sine nye sider.

Der kan du bade i de siste runders mål i Tippeligaen, i tillegg til at du kan lese ferske fotballnyheter fra inn- og utland.

Les mer og følg ditt favorittlag på Avspark

Personvernpolicy