Aksel Hennie skadd under filminnspilling

Skuespilleren Aksel Hennie (36) ble skadd i en bilulykke under filminnspilling torsdag. Hennie snurret rundt med en bil under innspillingen av filmen 'Pioner». Ulykken skjedde ved tunnelen mellom Modalen og Eksingedalen i Hordaland.
Foto: Helge Hansen / NTB scanpix
Skuespilleren Aksel Hennie (36) ble skadd i en bilulykke under filminnspilling torsdag. Hennie snurret rundt med en bil under innspillingen av filmen 'Pioner». Ulykken skjedde ved tunnelen mellom Modalen og Eksingedalen i Hordaland. Foto: Helge Hansen / NTB scanpix

Skuespilleren Aksel Hennie (36) ble skadd i en bilulykke under filminnspilling torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hennie snurret rundt med en bil under innspillingen av filmen «Pioner», skriver Se og Hør på sine nettsider. Ifølge VG skjedde ulykken ved tunnelen mellom Modalen og Eksingedalen i Hordaland.

Skuespilleren satt bak rattet i en av bilene under en biljakt, og det gikk helt galt da Hennie mistet kontrollen over bilen. Bilen snurret over på taket og landet til slutt på hjulene igjen. Taket på bilen skal være fullstendig smadret. Hennie ble kjørt vekk i ambulanse og skal ha klaget over smerter i nakke og rygg.

– Han er litt fortumlet etter hendelsen, men fin i formen. Det er ingen skade sånn sett, men det var mer dramatisk enn vi hadde håpet. Utover det har det gått bra, sier produsent Christian Fredrik Martin til VG.

Martin forteller at ulykken skjedde i forbindelse med at Hennies rollefigur skulle stoppe i en veilomme under en biljakt.

– Han fikk litt for mye skrens på bilen, så den tok en kollbøtte og havnet på hjulene igjen, sier Martin.

Skuespilleren ble sjekket av lege og fortsatte opptakene utover dagen.

følge Filmweb er «Pioner» en thriller fra starten av det norske oljeeventyret. Filmen skal etter planen ha premiere i september neste år.

Personvernpolicy