Thorbjørn Harr blir viking i amerikansk TV-serie

Thorbjørn Harr blir en del av et internasjonalt stjernelag i en ny amerikansk TV-serie om vikinger (Foto: Kulturmeglerne)
Thorbjørn Harr blir en del av et internasjonalt stjernelag i en ny amerikansk TV-serie om vikinger (Foto: Kulturmeglerne)

Har latt skjegget gro.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har måttet finne både den indre og ytre vikingen i meg, sier en skjeggete Thorbjørn Harr til papirutgaven av VG.

Skuespilleren har latt aniktshåret gro og lagt seg selv i hardtrening for å få det rette utseendet til å spille vikinglederen Jarl Borg i TV-serien «Vikings».

- Dette blir kjempespennende! Jarl Borg er en sterk og interessant rollefigur og jeg ser frem til en langvarig og utfordrende oppdrag med dette internasjonale topplaget, sier Harr i en pressemelding.

I «Vikings» skal Harr spille mot blant annet Gabriel Byrne («In Treatment», «The Usual suspects») og Gustaf Skarsgård («Kon-tiki»).

Byrne skal spille vikingkongen Ragnar Lodbrok som i følge myten var konge av Sverige og Danmark og som skal ha erobret blant annet Paris.

Det er Hollywood-studioet MGM som har fått manusforfatterne og produsentene Michael Hirst og Morgan O`Sullivan til å lage serien. Hirst har blant annet bakgrunn fra filmen «Elizabeth», mens begge to har jobbet med tv-serien «The Tudors».

Personvernpolicy