Nordmann på Bornholm truet med bombe

En beruset 64 år gammel nordmann bosatt på Bornholm i Danmark har i et fengslingsmøte i Rønne søndag morgen tilstått at han har ringt politiet og truet med å sprenge bomber.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal ha ringt både det danske politiets etterretningstjeneste PET og politiet i Norge. Han skal ha sagt at han ville sprenge en bombe ved regjeringskvartalet i Oslo og ved Stavanger domkirke, ifølge nettstedet bornholm.nu.

64-åringen er i første omgang varetektsfengslet til 25. oktober, men fengslingen er anket. Mannen skal de siste dager også ha forsøkt å ringe USAs president Barack Obama og massedrapsmannen Anders Behring Breivik.

Han har innrømmet å ha vært svært beruset, men sa også at han var frustrert fordi medier ikke har villet offentliggjøre et leserinnlegg han har skrevet om kommunistiske feminister og jøder, melder det danske nettstedet.

Personvernpolicy