Johansen:

– Vågå-ordføreren må gå

MÅ GÅ: Bilder: Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen mener ordfører Rune Øygard ikke lenger kan sitte i ordførerstolen i Vågå, uansett utfall av rettssaken. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Tore Meek (NTB scanpix)
MÅ GÅ: Bilder: Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen mener ordfører Rune Øygard ikke lenger kan sitte i ordførerstolen i Vågå, uansett utfall av rettssaken. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Tore Meek (NTB scanpix)

Aps partisekretær Raymond Johansen mener ordfører Rune Øygard ikke kan fortsette som ordfører, uavhengig av utfallet i rettssaken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg tar ikke stilling til om Rune Øygard er skyldig i det han er tiltalt for, men det som har kommet fram i retten i dag, gjør at mitt råd til Vågå Ap er at Øygard ikke kan fortsette som ordfører, uavhengig av utfallet i rettssaken, sier Johansen til NTB.

Les også: – Ap-ledelsen mener Vågå-ordføreren må gå

Johansen har informert Vågå Arbeiderparti om det han har kommet fram til etter det som har kommet fram under rettssaken de siste dagene.

– Jeg er kjent med at det skal være et ekstraordinært styremøte i Vågå Ap mandag kveld. Der regner jeg med at de kommer fram til en klok beslutning, sier han.

Personvernpolicy