Meny

Brudefølge i slåsskamp i Vålerengtunnelen

Brudefølge i slåsskamp i Vålerengtunnelen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bryllupsfeiringen gikk vel ikke helt som planlagt for brudefølget som endte opp med å kollidere og slåss i Vålerengtunnelen i Oslo. Så kom politiet og avskiltet en av bilene.

Episoden skjedde søndag ettermiddag, da et brudefølge på rundt 20 biler skulle kjøre fra Lørenskog og inn til Oslo.

Følget kjørte svært sakte og brukte alle feltene på E6 inn til Oslo. Til slutt stanset noen av bilene i Vålerengtunnelen, folk gikk ut av bilene og det ble «håndgemeng og mindre knuffing» skriver Oslo-politiet på Twitter.

– To mørke Audier i følget kolliderte i hverandre. Stemningen ble plutselig hissig, og sjåførene gikk ut av bilene og begynte å slåss. Dermed sperret de veien og lagde lang kø, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Politiet stanset til slutt følget på utsiden av Ekebergtunnelen og avskiltet en av bilene på stedet på grunn av manglende betaling av årsavgift. Heldigvis for brudeparet var det ikke limousinen som ble avskiltet.

– I tsjetsjensk kultur er det om å gjøre å ligge som bil nummer to i brudefølget. Vi har kjørt fra Lørenskog og det er blitt litt knuffing og bulker oss imellom, sier en av bryllupsgjestene til Aftenposten.

Les også:

Brude-kaos på E6 på Romerike

Slo brud til blods med ølglass

Brud druknet da hun skulle ta bryllupsbilder

Les flere nyheter

Populært