Meny

Ingen har meldt seg etter pengefunn i Trondheim

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen har meldt seg som eier av den store pengesummen som en fire år gammel jente fant på gaten i Trondheim fredag kveld.

Den lille jenta fant pengene mellom klokken 18 og 19. Fireåringen var sammen med sin mor i sentrumsområdet da hun fant pengene. Deretter kontaktet de politiet og fortalte om funnet.

Lørdag ettermiddag hadde fortsatt ingen meldt seg for politiet og gjort krav på pengene, uten at politiet tror at det nødvendigvis betyr at pengene stammer fra kriminell virksomhet.

– Beløpet det er snakk om, er ikke i den størrelsesorden at det for eksempel kan dreie seg om et ransutbytte eller noe slikt, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Les også: Ryddet rommet - fant halv million

Politiet ønsker likevel ikke å si hvor stor pengesum den ærlige, lille jenta fant, eller hvordan pengene var pakket inn ettersom erfaringen er at det alltid er enkelte som vil prøve å påstå at pengene er deres.

Men den rette eieren vet sikkert hvor stor sum det er snakk om og oppfordres til å ta kontakt med politiet.

– Nå har jo dette fått en del oppmerksomhet, så det er vel større sjanse for at vedkommende blir oppmerksom på dette og tar kontakt med oss, sier Kimo.

Les også:

Mangemillionær: - Ingen behagelig følelse å ha så mye penger

- Stikk, din rike jævel

Les flere nyheter

Populært