Meny

Nordmann (62) sporløst forsvunnet på Kreta

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Massive leteaksjoner på Kreta etter den savnede 62-åringen Terje Reppen fra Nøtterøy har foreløpig ikke gitt resultater.

En storstilt redningsaksjon ble satt i gang da nordmannen ble meldt savnet av sin kone på den greske ferieøya Kreta søndag ettermiddag, skriver tb.no.

Det lokale politiet opplyser til lokalavisa at det ble søkt med helikopter mesteparten av mandagen, mens det var dagslys i turområdet Reppen trolig forsvant i.

62-åringen skal ha avtalt med sine kone at han skulle ta båten til området Sougia, og derfra gå tilbake til Palaiochora hvor paret bodde.

Familien opplyser at Reppen skal ha vært en erfaren fjellvandrer.

Mobilen skrudd av

Reppen skal ha tatt med seg mobiltelefonen sin da han la ut på tur, men denne var avslått da han ble meldt savnet.

Lokalt politi har sendt ut bilde av nordmannen til den lokale flyplassen og havenvesenet for å holde alle muligheter åpne i søket etter 62-åringen.

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at nøttlendingen har blitt utsatt for noe kriminelt.

Niende tilfelle i år

En lokal politikilde som tb.no har vært i kontakt med sier at han er overrasket over at Reppen ikke er funnet, og at han ikke kan huske sist de ikke fant en savnet person i løpet av det første døgnet.

Politiet sier de har gjort alt de kan så langt, og fortsetter letingen med uforminsket styrke.

En lokalavis på Kreta skriver at dette er niende gang så langt i år at myndighetene har lett etter savnede turister i fjellområdet der Reppen forsvant.

Tb.no har vært i kontakt med den norske ambassaden i Athen og UD. De har ingen nye opplysninger i saken, og henviser til lokalt politi.

Les flere nyheter

Populært