Meny

Strømsgodset slåss om seriegull

JEG VIL HA GULL, IKKE SØLV: Peter Kovacs og Strømsgodset ligger kun ett fattig poeng bak Rosenborg i kampen om seriegull. Skal dét bli en realitet bør det bli tre poeng borte mot Vålerenga i kveld. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga jager en topp fire-plassering, Strømsgodset gull. Begge lagene må i så måte vinne kveldens oppgjør på Ullevaal. Følg kampen direkte her.

Strømsgodset vartet opp med en overbevisende 2-0-seier hjemme mot Brann i forrige kamp. Med bare ett fattig poeng bak RBK, er det gullfeber i Drammen. Godset-laget til Deila går på skinner om dagen, og kampen i kveld er særs viktig for drammenserne.

Vålerenga vant på sin side 2-1 mot Fredrikstad i forrige seriekamp. Andresens mannskap imponerte i 1. omgang, men etter hvilen var de ikke helt overbevisende. De siste tre kampene på eget gress har endt med seier. Høstens poengfangst har sendt dem opp til 5.-plass, kun to poeng bak Tromsø.

Fredag kveld braker de to lagene sammen. Avspark er klokken 19, og du kan følge kampen direkte i ABC Nyheters live-senter.

Trykk her for Vålerenga - Strømsgodset

Gårsdagen ble forøvrig en brukbar dag for de norske lagene i Europaligaen.

Rosenborg startet kvelden med å gå på et knepent tap hjemme mot det tyske storlaget Bayer Leverkusen, men trønderne kan likevel være stolte av innsatsen de la ned.

Så svarte Molde for Norge med en sterk 2-0-seier senere på kvelden mot et annet tysk lag; Stuttgart.

Les også:

Gullhåpet lever i Drammen

Blackburn-interesse for Solskjær

Drillo tror Carews karriere er over

Populært