Meny

Hun selger jomfrudommen på auksjon

Hun selger jomfrudommen på auksjon

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Catarina Migliorini (20) auksjonerer bort jomfrudommen sin i ny provoserende dokumentarfilm.

Den brasilianske studenten Catarina Migliorini (20) velger å debutere seksuelt på en svært spesiell måte.

Sammen med en 21-årig mannlig australier ved navn Alexander, som også er jomfru, selger hun nemlig sex én gang, på auksjon, i det som vil bli hennes seksuelle debut, med potensielt hele verden som vitner.  

Les også: - Jeg kan få orgasme hvert 30. sekund

Byr 1,1 millioner kroner for sex

Nei, det er ingen spøk. I omtrent tre år har regissør og sjef i produksjonsselskapet Thomas William Productions, australske Justin Sisely, forsøkt å ferdigstille en dokumentarfilm kalt «Virgins Wanted», som omhandler jomfruelighet hos menn og kvinner, både før og etter sex for første gang.

20 år gamle Catarina Migliorini fra Brasil vil bygge hus for fattige for pengene fra auksjonen. Foto: Thomas William Productions20 år gamle Catarina Migliorini fra Brasil vil bygge hus for fattige for pengene fra auksjonen. Foto: Thomas William Productions

Til ABC Nyheter forteller Sisely at målet med filmen er å undersøke og avdekke jomfruelighet som handelsvare. Auksjonen som i en periode har foregått på nettsiden til Virgins Wanted har også gitt resultater. 

Per dags dato har en amerikaner ved navn Jack Miller gitt et bud på 190.000 amerikanske dollar, like under 1,1 millioner norske kroner, for å få ha sex med Catarina Migliorini.

Den mannlige jomfruen, 21-årige Alexander, oppnår ikke like spektakulære priser. Høyeste bud på hans jomfrudom er for øyeblikket gitt av en brasiliansk kvinne på skarve 1300 dollar, omtrent 7500 NOK.

Les også: Slik får du den ultimate orgasmen

Vil bygge hus for fattige

Ikke overraskende har reaksjonene på dokumentaren vært blandet. Etter en trussel fra lokale australske styresmakter om at Sisely kan møte rettslige skritt om dokumentaren skulle bli filmet i Australia, har nå hele produksjonsteamet blitt flyttet til Las Vegas i USA.

Ifølge regissøren er både Catarina og Alexander fast bestemt på å gjennomføre samleiet som dokumentaren skal resultere i.

Catarina på sin side skal ifølge Daily Mail bruke pengene fra auksjonen på å bygge hus for fattige i hennes hjemby sør i Brasil. Hun benekter at hun er en prostituert og sier hun fortsatt tror på kjærlighet og så en mulighet til å gjøre en positiv forskjell i verden.

21 år gamle Alexander selger også sin egen seksuelle debut i dokumentarfilmen «Virgins Wanted». Foto: Thomas William Productions21 år gamle Alexander selger også sin egen seksuelle debut i dokumentarfilmen «Virgins Wanted». Foto: Thomas William Productions

Både hun og Alexander mottar 20000 dollar for deltakelsen i dokumentaren, samt 90 prosent av den endelige prisen på auksjonen, som avsluttes 15. oktober. 

Les også: Kristne debuterer seksuelt senere

Ønsker å forandre liv

Mye merkelig har blitt gjort i kunstens navn, og i en epostutveksling med ABC Nyheter forteller regissør Justin Sisely at han håper å forandre livene til både mannlige og kvinnelige jomfruer gjennom dokumentaren.

- Det å forandre livene til jomfruene innebærer å dokumentere de psykologiske og fysiologiske endringene i det hver jomfru opplever sex for første gang i et slikt offentlig forum. Ideen bak å bruke både en kvinnelig og en mannlig jomfru er å observere ulikhetene mellom kjønnene, sier Sisely til ABC Nyheter. 

Om Sisely er en nyskapende og provokativ kunstner eller en sofistikert tilrettelegger for umoralske og flere steder ulovlige aktiviteter får være opp til leseren å bedømme. Selv hevder han at dokumentaren har fullstendig legitime mål. 

- Jeg ønsker også å endre livene til begge jomfruene gjennom dokumentaren. Med andre ord ønsker jeg at jomfruenes liv blir annerledes etter filmen, og jeg ønsker at denne forandringen skal bli gjort synlig gjennom dokumentaren.

- Etter min mening er kunstens sanne mening å forandre liv. Den beste kunsten etter mitt syn er den som har evnen til å endre på liv - til å skape en forandring som ikke kan reverseres, sier han til ABC Nyheter.

Les også: Bjarne Melgaard utforsker det ubehagelige

En sniktitt fra dokumentaren kan du se her:

Les også:

Deler nakenbilder på Instagram

Disse søker mest på «porn»

Ble frastjålet penis da han sovLes flere nyheter

Populært