Meny

Biltyver kjørte fra Oslo til Gøteborg - eieren sov i baksetet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 50 år gammel mann fra Oslo sovnet i baksetet i sin egen bil. Da slo kvinnene til og stjal bilen og kjørte til Sverige

Forrige tirsdag sovnet mannen i baksetet i sin bil i den norske hovedstaden. Den trøtte mannen skjønte nok lite han etter noen timer våknet opp i Gøteborg i Sverige. Mens mannen sov hadde to svenske kvinner brutt seg inn i bil og satt kurs mot Gøteborg, med mannen sovende i baksetet.

Da kvinnene kom frem til en bussterminal i den svenske byen kastet de ut mannen som trolig var rådvill i det han så seg rundt.

50-åringen kontaktet politiet og fikk tilbud om å overnatte på stasjonen. Onsdag morgen kjørte politiet mannen til en togstasjon i Gøteborg så ham kunne komme seg tilbake til Oslo, men i det samme øyeblikket fikk de øye på mannens stjålne bil, med de samme kvinnene bak rattet.

– Jeg hadde utrolig flaks, sier den 50 år gamle Oslo-mannen til Gøteborgs-Posten.

Les også: 248 menneskefostre oppdaget i russisk skog

Ulike forklaringer

Kvinnene ble tatt hånd om av politiet, mistenkt for å være påvirket av enten alkohol eller narkotika. Politiet kunne ikke bekrefte eller avkrefte om mannens versjon av hendelsesforsløpet stemte før avhørene var gjennomført.

Torsdag kunne mannen likevel puste lettet ut da kvinnene tilsto å ha stjålet bilen.

– De ble avhørt i natt. Kvinnene har erkjent at de benyttet bil hans, men deres ulike historier går ikke opp. Den videre etterforskingen vil gi svar på hva som ligger bak tyveriet, sier etterforskningsleder, David Centerwall, til Gøteborgs-Posten.

Les også:

I denne luka leveres nyfødte

Minst én stakk av med milliard-jackpot

Romantikken blomstrer i Fifa 13

Norsk Tipping: - Må være unikt


Les flere nyheter

Populært