Meny

Sitter fengslet i Frankrike - vil tilbake til Megan (15)

RETURNERTE TIL ENGLAND: Megan Stammers ble tatt hånd om av politiet og sendt tilbake til England, kort tid etter at hun ble funnet. Foto: Politiet / EPA / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrest (30) ville starte et nytt liv i Frankrike med tenåringsjenta Megan.

Den 30 år gamle gifte mattelæreren Jeremy Forrest skal være skuffet over at hans plan om å starte et nytt liv med Megan Stammers (15) falt i grus.

De gikk hånd i hånd i et populært handleområde i den franske byen Bordeaux da de ble funnet. Da hadde den unge jenta vært savnet i åtte dager.

Gjennom sin advokat gir Forrest uttrykk for at han er svært skuffet over at planen om å starte et nytt liv ikke lyktes.

– Jeg har ikke skadet henne. Jeg elsker henne. Jeg har ikke gjort noe galt, utover enn å forelske meg, har Forrest uttalt til sin franske advokat Daniel Lallane, ifølge Daily Mail.

Mattelæreren har siden pågripelsen sittet i et fengsel i den franske byen, siktet for bortføring av et barn, og vil tirsdag stilles for retten for å bli utlevert til England.

Les også: Savnede Megan (15) funnet

Brukte falske navn

Forrest skal ha et ønske om å bli utlevert til hjemlandet for å komme nærmere den unge jenta.

– Det er primært fordi det å dra hjem vil bringe han nærmere til den han elsker. Jeremy Forrest er ikke en pervers mann. Dette er en historie om kjærlighet og lidenskap. Jeg tror aldri vil ta slutt, sier advokaten ifølge Daily Mail.

Stammers ble 21. september meldt savnet etter at hun ikke kom på skolen. Hennes mattelærer ble samtidig etterlyst og internasjonale medier ga saken stor oppmerksomhet. Det var lærere på skolen som meldte fra til politiet om sin mistanke.

Kort tid etter at de to ble etterlyst skal Stammers ha kontaktet en venninne i hjembyen og fortalt at hun var i god behold. Paret ble sist fanget opp av overvåkningsbilder på en ferge fra kystbyen Dover til Calais i Frankrike torsdag kveld klokken 21.20.

De to skal ha sjekket inn på hoteller under falske navn for å unnvike seg politiets oppmerksomhet. Forrest skal også ha laget en falsk CV under dekknavnet Jack Francis Dean, som han skulle søke jobber med. Det skal det ifølge Daily Mail ikke ha kommet frem at han er utdannet lærer, men at han tidligere hadde jobbet som musikkjournalist.

Les også: Vær så snill. Gi oss et livstegn

– Tar han ikke tilbake

Britisk politi skal ha fått informasjon av Forrest far om hvor de to kunne oppholde seg.

– Han fortalt politiet i Bordeaux hvor de høyst sannsynlig ville finne ham. Den franske byen er en av hans favoritter, sier en kilde til The Sun.

Mens Forrest oppholdt seg i Frankrike med tenåringen, satt hans kone hjemme og fulgte saken via mediene. De to giftet seg for 17 måneder siden, men ektefellen skal ha fått nok av mannen og ønsker han ikke velkommen hjem.

– Hun vil kaste ut alle hans eiendeler. Jeremy er ikke velkommen tilbake, sier en kilde til avisa.

Les flere nyheter

Populært