Savnede Megan (15) har blitt funnet

FUNNET. Britisk politi gikk til pågripelse av Jeremey Forrest (30) og fant Megan Stammers (15). Foto: Politi
FUNNET. Britisk politi gikk til pågripelse av Jeremey Forrest (30) og fant Megan Stammers (15). Foto: Politi

Den savnede Megan Stammers (15) ble funnet gående hånd i hånd med sin mattelærer Jeremy Forrest (30) i Frankrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britisk politi skriver i en pressemelding fredag at de har funnet den savnede 15-åringen Megan Stammers.

– De ble funnet i dag klokken 12.15 (13.15 norsk tid). Forrest er arrestert og Megan tas hånd om, sier britisk politi i en pressemelding, ifølge BBC.

Den unge jenta ble funnet gående hånd i hånd med sin mattelærer Jeremy Forrest på et kjøpesenteret i Bordeaux, sør i Frankrike.

Mattelæreren ble arrestert, mens Megan ble tatt hånd om av fransk politi. Ifølge politiet i Sussex i England ble de to funnet takket være den internasjonale mediedekningen.

– Gi oss et livstegn

De to skal ha hatt et romantisk forhold til hverandre i flere måneder før de ble etterlyst av ansatte ved skolen etter at de ikke dukket opp på skolen 21. september. Torsdag gikk Forrests foreldre ut med en oppfordring til sønnen som skal ha tatt med seg en unge jenta.

– Hei Megan og Jeremy. Jeg håper dere ser denne beskjeden og at dere begge er i god behold. Det er mange her hjemme som er desperate etter å høre fra dere, sa han ifølge Sky News.

– Jeg ber dere innstending om å kontakte eller sende en e-post slik at vi vet at dere er i sikkerhet. Vær så snill, gi lyd fra dere, sa Forrests far.

Les også: Vær så snill. Gi oss et livstegn

Siste livstegn

De to skal sist ha blitt sett på vei om bord på en ferge som går mellom Dover i England, og Calais i Frankrike. Tenåringen skal ha kontaktet en vennine kort tid etter at hun ble meldt savnet og fortalte at hun var i god behold.

– Vi vet at en tekstmelding har blitt sendt til en av hennes beste venner hvor det står at hun har kommet seg til Frankrike og har det bra, sa Tingley, ifølge Sky News.

– Kjærlighet er en menneskelig opplevelse

Politiet har den siste uka avhør en rekke venner av tenåringen. Vennene skal i avhør ha fortalt at Stammers ble mobbet av andre jenter som ble betatt av Forrest. 27. mai skal tenåringsjenta, gjennom microbloggsamfunnet Twitter, ha tatt et oppgjør med jentene som ikke likte at hun og Forrest pleide tette bånd.

«Jeg hater det når folk sier at man er for ung til å være forelsket. Kjærlighet er en menneskelig opplevelse, den trenger ingen begrensinger på hvem som kan føle det og hvem som ikke kan!»

Tenåringen skal også ha tatt et oppgjør med mobberne i en kort melding på microbloggsamfunnet Twitter 27. juni i år, ifølge Mirror:

«Jeg vil bare rømme for alltid».

Ifølge avisen svarte mattelæreren Jeremy Forrest:

«Meg & deg. :-) La oss bare rømme.»

Les flere nyheter

Personvernpolicy