Åpen for alle - alltid

Foreldrene til Jeremy Forrest: – Vær så snill. Gi oss et livstegn!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foreldrene fortviler etter at Megan Stammer (15) og Jeremy Forrest (30) ikke har gitt livstegn fra seg etter at de forsvant for nesten èn uke siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forrige uke ble Megan Stammers (15) meldt savnet da hun ikke dukket opp på skolen. Tenåringen skal ha hatt et forhold til mattelæreren Jeremy Forrest (30).

Britisk politi mistenker at de to har rømt til Frankrike sammen. Torsdag kom Forrests foreldre ut med en oppfordring til sønnen.

– Hei Megan og Jeremy. Jeg håper dere ser denne beskjeden og at dere begge er i god behold. Det er mange her hjemme som er desperate etter å høre fra dere, sier han ifølge Sky News.

– Jeg ber dere innstending om å kontakte eller sende en e-post slik at vi vet at dere er i sikkerhet. Vær så snill, gi lyd fra dere, sier Forrests far.

Siste nytt fra forsiden: Rapport: Glodal oppvarming fryser verdensøkonomien

Mottok flere bekymringsmeldinger

Den unge jenta ble meldt savnet 21 september da verken Stammers eller Forrest møtte opp på skolen i Eastbourne, Sussex. Det var ansatte ved skolen som slo alarm da de ikke dukket opp på til timene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Foreldrene sier at de ikke har noe kjennskap til at det skal ha vært et forhold mellom datteren og den 15 år eldre læreren, som også er gift.

Allerede for syv måneder siden skal skolen ha mottat bekymringsmeldinger om forholdet mellom de to. Tenåringen og den gifte læreren skal ha holdt hverandre i hendene da de var på vei hjem fra en klassetur i USA.

Siste nytt fra forsiden: Elever i Østfold får ikke bruke niqab i timen

– Skal ha de to hjem

De to skal sist ha blitt sett på vei om bord på en ferge som går mellom Dover i England , og Calais i Frankrike. Tenåringen skal ha kontaktet en vennine kort tid etter at hun ble meldt savnet og fortalte at hun var i god behold.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi vet at en tekstmelding har blitt sendt til en av hennes beste venner hvor det står at hun har kommet seg til Frankrike og har det bra, sa Tingley, ifølge Sky News.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På en pressekonferanse forsikrer etterforskningsleder Jason Tingley at britisk politi har satt all mulig personell på saken.

– Vårt arbeid i utlandet har vært fokusert på å innhente informasjon. Vi er i en posisjon til å handle raskt for å finne deres tilholdssted, sa Tingley.

– Førsteprioritet i saken er å få hjem begge to i god behold, sa han videre.

Les siste fra forsiden: Selvstendighet kan føre til mer allergi

– Kjærlighet er en menneskelig opplevelse

Venner av Stammers har i avhør med politiet fortalt at deres venninene ble mobbet av andre jenter som ble betatt av Forrest.

27. mai skal tenåringsjenta, gjennom microbloggsamfunnet Twitter, ha tatt et oppgjør med jentene som ikke likte at hun og Forrest pleide tette bånd.

«Jeg hater det når folk sier at man er for ung til å være forelsket. Kjærlighet er en menneskelig opplevelse, den trenger ingen begrensinger på hvem som kan føle det og hvem som ikke kan!»

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tenåringen skal også ha tatt et oppgjør med mobberne i en kort melding på microbloggsamfunnet Twitter 27. juni i år, ifølge Mirror:

«Jeg vil bare rømme for alltid».

Ifølge avisen svarte mattelæreren Jeremy Forrest:

«Meg & deg. :-) La oss bare rømme.»

Les siste fra forsiden: Hødd klar for sin første NM-finale

Driver klappjakt på par

Til tross for at saken for enormt oppmerksomhet verden over har fransk politi sagt at de ikke kommer til å søke etter Forrest, fordi de ikke kan se at han har brutt noen lov.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I Frankrike er den seksuelle lavalderen 15 år, og forholdet mellom de to er dermed ikke ulovlig. Fransk politi vil hverken ettergå Forrests kredittkortinformasjon eller arrestere ham dersom han dukker opp, skriver den britiske avisen The Daily Mail.

Til tross for at fransk politi er avvisende til å bidra i søket etter den unge jenta, har flere medier startet en klappjakt på de to. Forsvinningen skal også være tema for BBC-showet «Crimewatch» torsdag kveld.

Les siste fra forsiden:

SpareBank 1 rammes av ny svindelmetode

Spania skal kutte underskuddet med 40 mrd euro

Japan henretter fortsatt ved henging

Les flere nyheter