Gir 370 millioner kroner til mannen som omvender hans lesbiske datter

Artikkelen fortsetter under annonsen

En forretningsmann fra Hong Kong tilbyr drøyt 370 millioner kroner i «ekteskaps-dusør» til mannen som kan vinne hjertet til hans lesbiske datter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forretningsmannen med dusøren, Cecil Chao, kom med utsagnet om gevinsten på 65 millioner dollar, omtrent 373 millioner kroner, etter at hans datter Gigi giftet seg med sin partner av samme kjønn i Frankrike tidligere i år, skriver nyhetsbyrået AFP, som siterer South China Morning Post.

- Jeg bryr meg ikke om han er rik eller fattig. Det viktige er at han generøs og snill, sa Chao om hva han ønsker for sin lesbiske datter.

- Gigi er en veldig god kvinne som har både talent og utseende. Hun er knyttet til sin familie, er generøs og gjør frivillig arbeid, la han til.

Cecil Chao benektet også «falske rapporter» om at Gigi, som er 33 år gammel, hadde giftet seg utenlands i det hele tatt. Ifølge ham er hun fortsatt singel.

Ekteskap mellom personer av samme kjønn er ikke sosialt akseptert i Hong Kong, en sosialkonservativ by hvor likekjønnet ekteskap ble avkriminalisert så sent som i 1991.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Chao er velkjent i Hong Kongs sosietetskretser og dukker jevnlig opp på offentlige arrangementer sammen med «hans siste unge kjæreste», ifølge AFP.

Han skal også en gang ha hevdet å ha hatt intime relasjoner med så mange som 10.000 kvinner.

Ifølge AFP har ikke Chao vært tilgjengelig for å uavhengig bekrefte om dusøren på 65 millioner dollar er reell eller ikke.

Det nevnes heller ikke hvordan hans datter Gigi ser på saken.

Les også:

Her våkner Tornerose av et jentekyss

Sa «ja» 22 ganger i 13 land

Monterte hengelås på sin kones underliv


Les flere nyheter