Far og sønn siktet for drapet i Larvik

UTVIDES: Fem personer er nå siktet etter at en 35 år gammel mann ble skutt og drept ved Holms Motell i Larvik natt til mandag. (Foto: NTB scanpix)
UTVIDES: Fem personer er nå siktet etter at en 35 år gammel mann ble skutt og drept ved Holms Motell i Larvik natt til mandag. (Foto: NTB scanpix)

En far og hans sønn er blant de fem som er siktet for drapet på en 35 år gammel mann som ble skutt og drept på et motell utenfor Larvik natt til mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn og en kvinne i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet kort tid etter drapet natt til mandag. Etter avhør har politiet pågrepet og siktet ytterligere to personer.

– Det er to menn, en i 40-årene og en i 20-årene, som nå er pågrepet og siktet for forsettlig drap eller medvirkning til dette. Dermed har vi fem siktede i denne saken så langt, sier stasjonssjef Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon til NTB.

Pedersen vil ikke si hvilke opplysninger som ført politiet på sporet av de to som nå er siktet.

Mulig hevnmotiv

Ifølge VG er den ene mannen, en 42-åring, faren til en av dem som ble pågrepet natt til mandag. han skal ha vært innblandet i en voldsepisode med drapsofferet, og en teori er at det er 42-åringens sønn som har hevnet seg på den drepte 35-åringen.

Av hensyn til etterforskningen vil ikke Pedersen kommentere hva politiet mener ligger bak skytingen.

– Vi merker oss ting og opplysninger, men har ikke trukket noen konklusjoner. Vi etterforsker fortsatt bredt og holder alle muligheter åpne.

Stasjonssjefen legger til at politiet merker seg spekulasjoner rundt saken i mediene og at det «ikke er ukjente opplysninger». Han vil heller ikke gå inn på andre detaljer i saken eller forholdet mellom de involverte i saken.

– Der er det betydelig mer arbeid å gjøre, sier Pedersen.

Les også: - Våknet av redselsfulle skrik

Varetekt tirsdag

35-åringen som ble skutt ved halv tre-tiden natt til mandag, ble erklært død på stedet. Skytingen skjedde ved Holms Motell mellom Sandefjord og Larvik, og i løpet av en times tid var to menn i 20-årene pågrepet for drapet. En jevnaldrende kvinne som var sammen med de to mennene, ble også pågrepet.

De to mennene som ble pågrepet først, fremstilles for varetektsfengsling tirsdag. Politiet vurderer om de skal be om varetekt for kvinnen som er siktet i saken.

Bakgrunn:

Drapet kan ha vært hevn

De tre siktede avhørt etter bestialsk drap

Mann i 30-årene skutt og drept i Larvik


Les flere nyheter

Personvernpolicy