Dine gamle meldinger kan på nytt se dagens lys

«BUG»: Facebook har blitt rammet av et såkalt «bug» som kan gjøre at dine gamle meldinger dukker opp på veggen din på nytt. (FOTO: Colourbox)
«BUG»: Facebook har blitt rammet av et såkalt «bug» som kan gjøre at dine gamle meldinger dukker opp på veggen din på nytt. (FOTO: Colourbox)

Feil hos Facebook gjør at gamle veggmeldinger igjen kan dukke opp i tidslinja di.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Facebook har i den siste tiden fått en klagestorm fra brukere som har opplevd at gamle meldinger har dukket opp i tidslinja deres igjen.

Flere brukere hevder det dreier seg om såkalte private meldinger som er forbeholdt avsender og en eller flere bestemte mottakere, skiver Dagbladet.

Nettsamfunnet skylder på en «bug» i systemet som gjør at gamle og åpne meldinger kan bli postet på nytt.

- Ikke mulig

Samtidig sier Facebook at det ikke finnes mekanismer som gjør det mulig at private meldinger kan bli publisert på en brukers vegg eller tidslinje.

I en uttalelse nekter de for at det er gamle private meldinger som plutselig blir offentlige.

Facebooks ingeniører skal ha undersøkt meldingene og funnet ut at det dreide seg om meldinger som var offentlige - og alltid har vært synlige på brukerens profil.

– Dette er kun veggmeldinger og ikke personlige meldinger. Folk glemmer hvordan vi en gang pleide å bruke «veggen», sier Facebooks tekniske ingeniør, Andrew Bosworth, ifølge The Telegraph.

Les også:

Mulig nytt Facebook-virus

16-åring inviterte 30.000 på fest

Dette bildet har over 345.000 «likes» på Facebook

Les andre nyheter

Følg ABC Nyheter på Facebook

Personvernpolicy