Drapet i Larvik kan være hevn

SLIK ENDTE DET: En 35-åring mann fra Sandefjord ble skutt og drept ved Holms i Larvik natt til mandag. (Foto: NTB scanpix)
SLIK ENDTE DET: En 35-åring mann fra Sandefjord ble skutt og drept ved Holms i Larvik natt til mandag. (Foto: NTB scanpix)

Drapet i Larvik natt til mandag kan ha vært hevn for et personlig forhold, tror politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av teoriene politiet jobber etter er at en siktet 20-åring drepte 35-åringen av personlige årsaker. 20-åringen ville hevne en annen, skriver Østlands-Posten.

Politiinspektør Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon opplyser at de tre siktede, 20-åringen fra Sandefjord, en 20-årig mann fra Larvik og en 21-årig kvinne fra Larvik, ble avhørt mandag kveld. Alle tre nekter straffskyld.

Politiet vil ta stilling til fengsling tirsdag. Da vil de også vurdere statusen til de siktede. Alle tre er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette.

Les også: - Våknet av redselsfulle skrik

Den drepte 35-åringen fra Sandefjord ble funnet liggende i bare undertøyet utenfor en bensinstasjon ved Holms motell i Larvik natt til mandag. Mannen skal ha blitt skutt i ryggen. Våpenet var fortsatt ikke funnet mandag kveld.

Både Larvik og Sandefjord kommune, benytter Holms motell som en løsning for midlertidig bosted for kriminelle og andre som har behov for hjelp fra et offentlige for å ha tak over hodet, ifølge Østlands-Posten.

Den drepte var en kjenning av politiet og er straffedømt en rekke ganger. De to siktede mennene tilhører også et belastet kriminelt miljø.

Les også:

De tre siktede avhørt etter bestialsk drap

Mann i 30-årene skutt og drept i Larvik

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden