Full fotballsøndag - og for en dramatikk

SNUDDE KAMPEN: 17 år gamle Bård Finne brukte syv minutter på å snu kampen mot RBK til Brann sin fordel. (Foto: NTB scanpix)

Rosenborg og Brann sørget for en heftig avslutning på søndagens Tippeliga-runde. Tidligere i dag har det også vært full runde i Premier League.

Og hvilket eventyr det ble for Branns Bård Finne. 17-åringen kom inn som innbytter og snudde 0-1 til 2-1 i løpet av sju minutter på banen.

Dermed nektet han også trønderne tabelltopp.

Trykk her for å lese kampreferat i vårt live-senter

Rosenborg virket å bli nytt topplag i eliteserien etter John Chibuikes mål 54 minutter ut i kampen. Gjestene tok ledelsen fortjent og hadde god kontroll på begivenhetene. De hadde også flere sjanser til å øke til 2-0. RBK styrte mot seier.

Slik skulle det altså ikke gå.

Og det takket være 17-åringen som kom inn for Hassan El Fakiri da det var spilt 83 minutter. Finne hadde spilt totalt 25 eliteserieminutter fordelt på tre innhopp før han fikk muligheten igjen mot Rosenborg.

Øvrige Tippeliga-kamper

Følgende kamper hadde avspark klokken 18 søndag kveld. Molde skuffet stort med 0-0 borte mot Odd, mens Haugesund imponerte hjemme mot Sandnes Ulf.

Trykk her for Haugesund - Sandnes Ulf

Trykk her for Odd - Molde

Trykk her for Sogndal - Tromsø

Trykk her for Stabæk - Fredrikstad

City snublet, United vant

Det er en av klassikerne hver sesong; Liverpool tok imot Man Utd på Anfield søndag ettermiddag.

Rødt kort og et tvilsomt straffespark gjorde sitt til at kampen ble høydramatisk.

Tre andre kamper ble også spilt i Premier League søndag.

Trykk her for Newcastle - Norwich

Trykk her for Man City - Arsenal

Trykk her for Tottenham - QPR

Lørdagens resultater

Swansea og Everton tyvstartet den femte Premier League-runden lørdag ettermiddag.