Tar farvel med Sigrid onsdag

Tar farvel med Sigrid onsdag
Tar farvel med Sigrid onsdag

Klokken 11.30 starter bisettelsen av Sigrid Giskgjerde Skjetne (16).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sigrid Giskgjerde Skjetne bisettes fra Oppsal kirke klokken 11.30 onsdag. Det er ventet at svært mange vil ta turen for å si farvel til «hele Norges nabojente», som ble funnet drept på Kolbotn i Akershus.

– Vi tror det blir mye folk. At det er mange som kommer setter familien stor pris på. Familien har mange venner, og Sigrid hadde mange venner som vi venter kommer. I tillegg har saken engasjert veldig mange. Vi synes det vil være fint om mange kommer og deltar i bisettelsen og minnes Sigrid, sier Gjermund Eide, talsmann for familien, til Aftenposten.no.

Natt til 15.august forsvant Sigrid sporløst på vei hjem fra en venninne på Østensjø, og i over en måned lette politi og mange hundre frivillige etter 16.åringen.

I tiden etter forsvinningen engasjerte mange seg på Facebook i jakten etter Sigrid. Det ble også utlovet en dusør på en million kroner for tips som kunne bidra til oppklaring i saken.

Politiet har nå opprettet drapsetterforskning, og to menn på 64 og 37 år er siktet i saken.

Familien ber om forståelse for at de ikke ønsker presse tilstede under bårenedsettelsen og minnestunden ved Nordre Skøyen Hovedgård.

Les også:

Politiet vil ha judisiell observering av Sigrid-siktet

Siktet 64-åring nektet for alt i 10 timer langt avhør

Sigrid-saken: - Mistanken er styrket

- Skjønner at enkelte reagerer på Twitter-utbruddet hennes

Les flere nyheter

Personvernpolicy