Kate ønsket velkommen av toppløse damer

Ironien ville ha det til at det var toppløse damer som ønsket det britiske kronprinsparet William og Kate velkommen på Salomonøyene mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta om toppløsbildene:

* Det franske ukebladet Closer publiserte i fredagens nummer fem sider med toppløsbilder av britiske prins Williams kone Kate.

* Prins William gifter seg med Catherine (Kate) Middleton 29. april i fjor. Dronning Elizabeth har gitt paret tittelen hertug og hertuginne av Cambridge.

* Bildene skal ha blitt tatt da paret var på ferie i Frankrike tidligere denne måneden, mens Kate soler seg toppløs på en privat terrasse.

* Søndag opplyste det britiske hoffet at paret anmelder både fotografen som tok bildene og magasinet som publiserte dem.

* Det italienske sladrebladet Chi, som i liket med Closer eies av Silvio Berlusconis mediehus Mondadori, har mandag en spesialutgave hvor 18 paparazzibilder er brettet ut over hele 28 sider.

* Også den irske avisen Irish Daily Star har trykt bildene.

Samtidig, på andre siden av jorden, overleverte parets advokat en anmeldelse til fransk påtalemyndighet av det franske sladrebladet Closer, som var først ute med å publisere nettopp toppløsbilder av hertuginnen.

Paret forsøker også å få et rettslig hinder for at bildene kan selges videre. Fotografen som tok bildene med en kraftig telelinse på en kilometers avstand, blir også saksøkt.

Rasende

Prins William skal være rasende over publiseringen av paparazzibildene, og paret krever økonomisk kompensasjon for det de mener er brudd på fransk lov om privatlivets fred.

Tirsdag reiser kronprinsparet videre til Tuvalu. Hva som venter der er høyst uvisst.

Les også: Vier 38 sider til toppløs Kate

Mye nakenhet

Det er forøvrig flere fra det britiske kongehuset som har opplevd å få i overkant mye bar hud offentliggjort den siste tiden.

Prins Harry opplevde nylig å få lagt ut flere nakebilder av seg selv fra en fest som kom litt ut av kontroll i Las Vegas.

Som en respons på bildene valgte mange briter å vise sin støtte til prins Harry ved å legge ut de nakenfoto av seg selv på nett som hyllest til prinsen.

Les også: Toppløsbilder av Kate er en gullgruve for sladreblader


Følg ABC Nyheter på Facebook

Les flere nyheter

Personvernpolicy