Kvinne innrømmer å ha drept stefar

Politiet sperret av et større område rundt eneboligen på Fevik utenfor Grimstad etter at en mann ble funnet drept onsdag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)
Politiet sperret av et større område rundt eneboligen på Fevik utenfor Grimstad etter at en mann ble funnet drept onsdag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Den 43 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap på stefaren sin i Grimstad onsdag, erkjenner de faktiske forholdene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det har hun gjort i forbindelse med at hun forklarte seg om hendelsesforløpet onsdag. Hun har ikke tatt stilling til straffskyld, sier politiadvokat Ingrid Thorsen i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet venter fortsatt på den foreløpige obduksjonsrapporten, og Thorsen vil derfor ikke si noe om hvordan den 66 år gamle stefaren ble drept. Ifølge VG var mannen påført stikkskader. Avisen skriver at det kan ligge et hevnmotiv bak, men dette vil ikke politiadvokaten bekrefte.

– Det er et tema vi jobber med å avklare, hva som er bakgrunnen for dette, forklarer Thorsen.

Les også: Kvinne siktet for å ha drept faren sin

Hun opplyste onsdag kveld at den siktede kvinnen sto i et «nært familiært forhold» til drapsofferet. Torsdag bekreftet hun at kvinnen er 66-åringens stedatter.

Mannen ble funnet død i hjemmet sitt på Fevik utenfor Grimstad onsdag ettermiddag, og det ble raskt klart at det dreide seg om et drap.

43-åringen ble pågrepet kort tid etter at hun meldte seg for politiet senere på dagen. Den drapssiktede kvinnen fremstilles for varetektsfengsling fredag.

Les også: Sjekker savnet mann opp mot likfunn i Oslo

Les flere nyheter

Personvernpolicy