Fire drept i skuddrama i Frankrike

Fire personer ble funnet i og rundt en britiskregistrert BMW like ved Annecy-sjøen i området Haute-Savoie i Frankrike onsdag. Foto: AP Photo/Alexis Moro/NTB scanpix.
Fire personer ble funnet i og rundt en britiskregistrert BMW like ved Annecy-sjøen i området Haute-Savoie i Frankrike onsdag. Foto: AP Photo/Alexis Moro/NTB scanpix.

Fransk politi står uten spor etter at fire personer er funnet skutt og drept øst i Frankrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire ble funnet i og rundt en britiskregistrert BMW like ved Annecy-sjøen i området Haute-Savoie onsdag.

Tre av de drepte ble funnet inne i bilen, en mann i førersetet og to kvinner i bilens baksete. Den fjerde, en syklist, ble funnet i nærheten sammen med en alvorlig skadd åtte år gammel jente.

Lokale myndigheter oppga først at jenta var død av skadene, men dette viste seg senere å være uriktig, melder nyhetsbyrået AFP. Tilstanden til jenta er likevel kritisk, og hun ble onsdag behandlet ved intensivavdelingen på et lokalt sykehus.

– Ingen teori

Det var en tilfeldig forbipasserende syklist som gjorde det makabre funnet og varslet politiet. Store styrker er satt inn i etterforskningen, men politiet sier at de foreløpig har lite å gå etter.

– For øyeblikket har vi ingen teori om hva som har skjedd, sier talsmann for den lokale påtalemyndigheten, Eric Maillard.

– Vi har ikke mange spor ennå, bortsett fra det faktum at dette er en dramatisk hendelse, sier han.

Britisk politi er orientert om drapene og er i gang med å undersøke saken sammen med fransk politi, opplyser en talsmann i London.

Tomhylser

Bilen ble oppdaget på en parkeringsplass like ved et skogområde rett utenfor landsbyen Chevaline. En rekke tomhylser skal være funnet på åstedet, men ingen våpen, melder lokale medier.

Annecy-sjøen ligger nær grensene til Sveits og Italia og er et yndet turistmål med mange franske og utenlandske besøkende. Mange briter eier også feriehus her.

Det var onsdag ikke kjent hvilken nasjonalitet de drepte har. Kilder i politiet opplyser imidlertid at bilen er identifisert.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy