Politiet går gjennom overvåkingsbilder

LIKFUNN: Et lik ble funnet i skogen i Oppegård i Akershus mandag kveld. Tirsdag formiddag ble to personer pågrepet i saken. Samtidig jobber politiet med å sikre overvåkningsbilder fra flere bedrifter i nærheten av åstedet. (Foto: NTB scanpix)
LIKFUNN: Et lik ble funnet i skogen i Oppegård i Akershus mandag kveld. Tirsdag formiddag ble to personer pågrepet i saken. Samtidig jobber politiet med å sikre overvåkningsbilder fra flere bedrifter i nærheten av åstedet. (Foto: NTB scanpix)

Politiet går nå gjennom videoopptak fra en bensinstasjonen som ligger bare noen hundre meter fra det lille skogholtet der et lik ble funnet mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liket ble funnet i et skogholt, ved Shell bensinstasjon i et industriområde på Kolbotn.

I morgentimene tirsdag går politiet rundt til bedrifter i området for å sikre seg opptak fra eventuelle overvåkingskameraer, melder VG.

Et av videokameraene peker ut mot parkeringsplassen og veien som går forbi stien der politietes krimteknikere jobbet i natt og i morgentimene.

Siste: To menn pågrepet etter likfunn

Den døde personen ble funnet ved 21-tiden mandag kveld i et industriområde på Kolbotn i Oppegård, men politiet ville ikke si noe nærmere om kjønn eller alder.

Tirsdag morgen avlyste politiet i Oslo sin tillyste pressekonferanse i Sigrid-saken, og kort tid etter dette ble det klart at Oslo politidistrikt tok over ansvaret for etterforskningen av likfunnet.

Vil ikke kommentere beslag

Ledelsen på den aktuelle bensinstasjonen ønsker ikke å si hvor lenge de tar vare på overvåkingsbildene før de slettes, ifølge VG.

I morgentimene tirsdag går politiet rundt til flere bedrifter i området for å sikre seg opptak fra eventuelle overvåkingskameraer.

Tidligere politioverbetjent i Oslo, Finn Abrahamsen, mener funnstedet er interessant.

- Det interessante for politiet nå er å se på alle bompasseringene på strekningen ut mot funnstedet. Hvem som har passert vil være interessant også opp mot personer de har hatt i kikkerten tidligere i etterforskningen, sier han til avisa.

Les også: Lette etter Sigird - fant fem kilo narkotika

Sigrids familie informert

En foreløpig obduksjonsrapport er ventet i løpet av tirsdag formiddag.

Bistandsadvokat for Sigrids familie, Harald Stabell, bekrefter tirsdag morgen at familien er orientert om likfunnet.

Advokat Kim Gerdts, forsvarer for mannen som er siktet for falsk forklaring, sier til NRK at han ikke tror klienten hans har gitt politiet informasjon som kan ha ledet dem til stedet der liket ble funnet i går kveld.


View Larger Map

Les også:

Media sprer feilinformasjon i Sigrid-saken

Letemannskaper frykter at gjerningsmenn følger med

- Formidabelt mye informasjon i Sigrid-saken


Les flere nyheter

Personvernpolicy