Bélanger-søstrene døde av å drikke myggmiddel

Søstrene Audrey (20) og Noémi Bélanger (25 ) fra Quebec i Kanada døde etter å ha drukket myggmiddelet DEET. Bilde fra video.
Søstrene Audrey (20) og Noémi Bélanger (25 ) fra Quebec i Kanada døde etter å ha drukket myggmiddelet DEET. Bilde fra video.

To kanadiske søstre som døde på øyen Phi-Phi i Thailand i juni i år døde av å drikke en mikstur som blant annet besto av giftig myggmiddel, viser obduksjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søstrene Audrey (20) og Noémi Bélanger (25 ) fra Quebec i Kanada døde etter å ha drukket myggmiddelet DEET, skriver CBC.

Les også: Jakter to menn etter mistenkelige dødsfall

Ifølge den kanadiske rikskringkasteren brukes myggmiddelet, som er laget for å frastøte mygg, i såkalte «partycocktails», en drink, som er populær blant unge i Thailand.

Det blir sagt at det skal ha vært en overdose av DEET som skal ha forårsaket dødsfallet til de to kanadiske kvinnene.

Ifølge thailandsk politi skal det ha vært store mengder oppkast og blod i leiligheten og på kroppene til de to kanadierne da de ble funnet omkommet på sitt hotellrom 15. juni i år.

Det har vært flere mystiske dødsfall knyttet til den svært populære ferieøyen Phi-Phi.

I 2009 ble to amerikanske jenter og norske Julie Michelle Bergheim (22) funnet død.

Spekulasjoner om at jentene skal ha blitt forgiftet spredte seg raskt. Dødsårsakene har ikke blitt fastslått, men et kjemisk stoff brukt til å drepe sengemidd har blitt pekt på som årsaken til dødsfallene.

Les flere nyheter

Personvernpolicy