Meny

100-åring kjørte ned elleve i Los Angeles

Mange barn ble skadet i ulykken. Foto: AP/Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En snart 101 år gammel mann kjørte inn i større gruppe barn og foreldre utenfor en barneskole i storbyen Los Angeles på USAs vestkyst.

Ulykken skjedde onsdag lokal tid, og ni barn og to voksne ble skadd, opplyser politiet. Ingen skal være livstruende skadd, blir det opplyst etter at de skadde er blitt brakt til sykehus og undersøkt. Det ble først meldt at tilstanden var kritisk for fire av barna.

100-åringen som kjørte bilen, har opplyst til politiet at han mener det skjedde noe merkelig med kjøretøyet da den kom opp på fortauet utenfor barneskolen idet mange barn kom fra siste time og ble møtt av foreldrene sine utenfor, opplyser en talskvinne for politiet.

Bilen, en stor, lyseblå Cadillac, er beslaglagt av politiet, mens den gamle sjåføren er sluppet fri etter å ha forklart seg for politiet. Han er så langt ikke siktet for noe, men etterforskningen vil fortsette.

– Vi skal sjekke hans kjøreferdigheter, sier politiets talskvinne Karen Rayner.

Den lokale TV-stasjonen ABC opplyser at mannen blir 101 i september. Mannen sier selv til TV-kanalen at bremsene sviktet.

Les også:

Se verdens dyreste bil-krasj

Bussjåfør meide ned syklist etter krangel

Sex-dukke ble trafikkberoligende

Les flere nyheter

Populært