Meny

Bil med bever kjørte av veien

STV SOM EN STOKK: I et skogholt i utkanten av Stokke kommune ble denne beveren funnet i forsetet på en bil som også inneholdt diverse tyvegods. (Foto: Geir Eriksen)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da politiet kom over en folketom bil som hadde kjørt av veien mandag morgen, ble det gjort et noe uvanlig funn i forsetet.

Den forlatte bilen ble funnet i utkanten av et skogholt i Stokke kommune, og det ble raskt klart at kjøretøyet var blitt brukt i ulovlig ærend.

I tillegg til å romme tyvgods, fra en rekke nylige innbrudd i området, lå det en bever i fortsetet av bilen. Stiv som en stokk, og trolig utstoppet sådan. Med andre ord; alt tyder på at beveren er uskyldig i saken, ifølge sb.no.

Politiet i Vestfold knytter bilen til en rekke innbrudd i løpet av natten i Tønsberg, Re, Horten og Stokke. I sistnevnte kommune stoppet altså ferden, kledelig nok, for både beveren og de antatte bakmennene.

Politiet har pågrepet en mann i 40-årene som befant seg i nærheten av der bilen kjørte ut. Utover mandagen ble ytterligere tre personer pågrepet i saken, en av dem er eier av den aktuelle bilen, opplyser operasjonsleder Kjetil Indahl til sb.no.

Les også: Eksplosjon i antall mobiltelefontyverier i Norge

Alle de fire pågrepne i saken skal være kjenninger av politiet. Hvem som eier den utstoppede beveren er foreløpig ikke klart, og saken etterforskes nå videre av Tønsberg-politiet.

Prisen på utstoppet bever ser forøvrig ut til å ligge på rundt 5.000 kroner på Finn.no, og det er vel trolig at tanken var å selge dyret videre. Forhåpentligvis finner den bortkomne beveren snart veien hjem til sine eiere igjen.

Les også: Norske biler mest tyveriutsatt

Se også: Fant rekordstor pytonslange

Les flere nyheter

Populært