Meny

E 18 sperret av ras ved Kragerø

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et stort steinras sperret E 18 ved Kragerø like før klokken 16 søndag ettermiddag. Det er uvisst når veien vil bli åpnet igjen, men oppryddingsarbeidet er allerede i gang.

Operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt sier til NTB at raset gikk 200 meter øst for Tangenkrysset i Sannidal som ligger i Kragerø kommune. Først kom det bare noen løse steinblokker, men raset økte gradvis i omfang og politiet har derfor skiltet omkjøring langs traseen der gamle Sørlandske hovedvei i sin tid gikk.

– Det var heldigvis ikke noen biler involvert i raset. Både Statens vegvesen og entreprenørselskapet NCC er ved rasstedet for å delta i rydningsarbeidet, men hvorfor raset gikk og faren for nye ras kan foreløpig ingen uttale seg om.

Jørgensen mener imidlertid omkjøringen skulle gå greit, selv om det er siste søndag i skoleferien for hyttefolket på Sørlandet.

Les også:

Småfly havarerte

Jolle med to voksne og tre barn rent i senk

Buss kjørte inn i bergvegg

Les flere nyheter

Populært