Meny

Dusør på én million kroner i Sigrid-saken

16-årige Sigrid Schjetne har vært savnet siden hun forsvant fra en vei i bydel Østensjø i Oslo natt til 5. august. Nå utlover foreldrene en dusør på 950.000 kroner. Foto: Privat / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreldrene til Sigrid Schjetne (16) utlover nå en dusør på 950.000 kroner. Pengene kommer fra anonyme givere.

Foreldrene til Sigrid Schjetne (16) utlover nå en dusør på én million kroner. Pengene kommer fra anonyme givere.

Dusøren kommer to uker etter at den 16 år gamle jenta forsvant på vei hjem fra en venninne natten mellom lørdag 4. og søndag 5. august, melder NRK.

– Når muligheten har dukket opp, så gjør vi det. Vi skal ha prøvd alt, og derfor gjør vi det. Noen vet, og vi oppfordrer dem til å fortelle hva de vet, slik at vi finner Sigrid, sier Sigrids far, Tom Schjetne, til TV-kanalen.

– Noen må vite noe. Ingen forsvinner i løse luften, legger moren Ingrid Giskegjerde til.

De to vet ikke hvor pengene kommer fra. Det er advokat Harald Stabell som har kontakt med giverne, som ønsker å være anonyme. Foreldrene sier de er veldig takknemlige for pengene som nå er lovet.

Fortsatt leter frivillige etter den 16 år gamle jenta som forsvant på Østensjø i Oslo. Foreldrene har selv gått ruten de tror datteren ville valgt hjem fra venninnen hun hadde besøkt.

En tekstmelding sendt litt etter midnatt 5. august er det siste livstegnet fra Sigrid. Mobiltelefonen, en sokk og skoene hennes ble funnet ved en barnehage bare noen hundre meter fra der familien bor.

Les også:

Politiet fraråder ikke lenger dusør i Sigrid-saken

Lette etter Sigrid - fant fem kilo narkotika

- Formidabelt mye informasjon i Sigrid-saken

Les flere nyheter

Populært