Meny

Solbakken tapte i seriedebuten

Ståle Solbakken og Wolverhampton tapte i serieåpningen mot Leeds. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Ståle Solbakkens seriedebut med Wolverhampton endte med 0-1-tap for Leeds i den engelske mesterskapsserien i fotball lørdag.

Solbakken ble ansatt som manager i vår etter at han hadde fått sparken i tyske Köln. Fansen håper Solbakken skal få Wolves raskt tilbake i beste selskap etter at laget rykket ned fra Premier League sist sesong.

I seriepremieren borte mot Leeds gikk det ikke Wolverhamptons vei. Vertene åpnet best og tok ledelsen etter 17 minutters spill. Luciano Becchio fikk være alene på bakre stolpe og stupheadet inn 1-0 etter et innlegg fra venstrekanten.

Tidligere Brann-spiller Rodolph Austin spilte hele kampen for Leeds. Da drøyt 20 minutter gjensto satte Solbakken inn Björn Bergmann Sigurdarson, som er hentet fra Lillestrøm, i jakten på et utligningsmål, men islendingen klarte ikke å komme på scoringslisten og redde poeng for gjestene.

Solbakken har hatt mye å styre med i sin nye klubb. Flere av lagets stjernespillere ønsker seg vekk. Matt Jarvis er ønsket av West Ham, men Wolverhampton har foreløpig avslått budene fra londonklubben. Jarvis spilte fra start i lørdagens serieåpning. Spissen Steven Fletcher var ikke i aksjon på grunn av en ankelskade. Han er på ønskelisten til Sunderland.

Den norske manageren ledet Wolverhampton for første gang i en obligatorisk kamp sist uke. Da trengte laget straffespark for å slå ut nivå fire-laget Aldershot i 1. runde i ligacupen.

Nå venter to hjemmekamper for Solbakken og co. Laget tar imot Barnsley hjemme på Molineux tirsdag, mens Derby kommer på besøk neste lørdag.

Her kan du følge Premier League-kampene live!

Les flere nyheter

Populært