Meny

Liv Ullmann til Broadway med Ibsen

I kveld deler Liv Ullmann ut Æres-Amanda i Haugesund. Neste år venter dukkehjemmet på Broadway. (Foto: NTB scabpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal regissere «Et dukkehjem», med premiere neste år.

Ifølge Ullmann er det en av Broadways fremste produsenter som til neste år satser på en sceneversjon av «Et dukkehjem», og han har spurt Ullmann om å regissere, melder Adresseavisen.

- Skuffelsen over at mine planer om en dukkehjem-filmatisering i Norge gikk i vasken, kan jeg lettere glemme nå, sier Liv Ullmann til avisen, med henvisning til sitt filmprosjekt som Norsk Filmfond avslo å støtte økonomisk i 2007. Og som dermed aldri ble realisert.

Les også: Liv Ullmann tar bussen

Les også: Strålende mottakelse for Ullmann

Hemmelig rolleliste

Både Cate Blanchett og Kate Winslet var aktuelle kandidater til Ullmanns Ibsen-film.  På spørsmål fra Adressa om hvem som skal spille Nora på Broadway, svarer Ullmann at hun ikke kan si noe om det foreløpig.

- Produsenten arbeider fortsatt med å finne den rette scenen, og han insisterer på at rollelisten er hemmelig til absolutt alle kontrakter er spikret. Det respekterer jeg, sier Liv Ullmann som er til stede på åpningen i dag av Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.

Der skal hun introdusere dokumentarfilmen «Liv & Ingmar» og seinere på kvelden overrekke den høythengende Æres-Amanda-prisen.

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Populært