Meny

Kvinne (21) banket opp av fem unge menn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Stavanger ber publikum om hjelp

Natt til onsdag ble en 21 år gammel kvinne slått ned av fem unge menn i Stavanger.

Kvinnen kom gående hjem fra byen mellom kl 02.00 og 03.00 og skal angivelig ha blitt angrepet i Madlaveien, en vei som går under motorveien.

Kvinnen er kjørt til Stavanger Universitetssykehus (SUS) med alvorlige skader.

Nå ber politiet i Stavanger om hjelp for å finne gjerningsmennene, som skal være av utenlandsk opprinnelse.

Det skriver Rogalandsavisen.

Les også: 78-åring ranet og overfalt i eget hjem.

Beskriver mennene

Politiet fikk melding om hendelsen kl 03.07 natt til onsdag om at kvinnen skal ha blitt slått ned nær Viking redningstjeneste, i nærheten av en undergang på Madlaveien.

– Det er snakk om fem gjerningspersoner, der den ene var iført kort saggebukse og hvit t-skjorte, forteller operasjonsleder Geir Gjesdal i Rogaland politidistrikt.

– Mennene skal ha kommet mot henne fra motsatt side, og angrep henne plutselig, forteller etterforskningsleder ved Stavanger politistasjon, Karen Marie Kjellstad.

Nå ber politiet om tips fra publikum som kan ha vært vitne til ugjerningen, eller sett en gjeng med menn i dette området. Politiet forteller at gjerningsmennene kan ha gått videre til sentrum.

Les også: Kvinne angrepet av knivmann i Porsgrunn

Sjekker voldsepisode i helgen

Kjellstad vil ikke knytte gjerningsmennene opp mot en episode som skjedde i helgen, da tre unge menn av utenlandsk opprinnelse helt uprovosert angrep mennesker på byen.

– Vi tror ikke det er de samme, men vi utelukker ingenting, sier Kjellstad.

Politiet har ikke svar på om det er tilfeldig eller ikke at det har vært to episoder med unge menn av utenlandsk opprinnelse som angriper og slår ned mennesker på byen.

– Vi vet for lite. Dette angrepet hadde annerledes fremgangsmåte, men at de er i flokk og angriper en enslig jente er ikke bra i det hele tatt, sier hun.

Se også: 7-åring skambanket av kenguru

Les også: Politiet tror serieovergriper sto bak overfall i Oslo

Les andre nyheter

Populært