Meny

Nytt opplag for debutant

Denne uka lanserte Linnéa Myhre sin debutroman "Evig søndag". Her leser forfatteren fra egen bok. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fleste bokdebutanter drukner i vrimmelen. Linneá Myhre kan glede seg over nytt opplag før romanen "Evig søndag" ble lansert.

Da boka ble lansert i Oslo mandag var førsteopplaget på 2500 tusen forlengst utsolgt, og et annetopplag på 7500 underveis.

Den æren er ikke mange unge debutanter forunt, men så er da heller ikke så mange debutanter like kjent forut for debuten som Linnéa Myhre.

Suksessblogger

22-åringens blogg "Alt du vet er feil" har gjort Myhre til en av landets mest kjente bloggere, samtidig som hun har fått flere priser for sin blogging. I tillegg kunne interesserte følge henne i serien "La Linnéa leve" som i fjor gikk på NRK P3s nett-tv.

Det er også bloggen, hvor Myhre i fem år har øst ut sin frustrasjon over livet og åpent fortalt om sine depresjoner og anoreksi på en både sarkastisk og humoristisk måte, som har lagt grunnlaget for "Evig søndag". En roman som i dagboksform følger en ung kvinne gjennom et år.

Ny Langeland-roman

Boka ble lansert samme dag som Tiden forlag la fram sin høstliste. Foruten Myhre byr forlaget også på nye romaner av Henrik H Langeland ("Hauk og due") og Simon Stranger ("En fremmed i verden", mens suksessforfatteren og Brageprisvinneren Gaute Heivoll denne høsten er klar med sitt første skuespill, "Jeg kommer tilbake i kveld, som får scenepremiere på Agder teater neste år.

Les også: Kagge i kloakken


Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her


Populært