Meny

Sigrid kan ha blitt sett på vei hjem

Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt ønsker flere tips fra publikum. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vitner kan ha sett savnede 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne på vei hjem fra venninnen natt til 5. august, opplyser politiet.

Observasjonene kan være viktige for å få klarhet i hvor hun gikk før hun forsvant, melder NRK.

– Vi har fått opplysninger om noen observasjoner som kan være av henne på vei mellom venninnen og barnehagen. Hvor disse er gjort, kan jeg ikke gå ut med, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt.

Les også: - Formidabelt mye informasjon i Sigrid-saken

Det er cirka 2 kilometer fra venninnen og Sigrids hjem. Jentas mobiltelefon, sko og en sokk ble funnet ved Østensjø barnehage, cirka 300 meter fra der Sigrid bor.

Politiet oppfordrer folk til å ta kontakt om alle bevegelser i området..

– Det kan være at du ikke har sett noe, men at andre personer har sett deg. Derfor er det ekstremt viktig at vi får kartlagt alle bevegelser i området, sier Metlid.

Politiet arbeider nå med å kartlegge telefondata. Dette er opplysninger som kan gi svar på hvor Sigrid har gått. Foreløpig foreligger det ikke informasjon om dette som politiet kan gå ut med.

Les også: Har plan for Sigrid-søk en uke framover

Metlid opplyste onsdag ettermiddag til NTB at politiet har fått nye opplysninger om bilen som ble etterlyst i saken, men politiet vet fortsatt ikke hvem som kjørte den. Bilen ble sett i området i Låveveien i det aktuelle tidsrommet mellom midnatt og klokka 0.30 natt til søndag 5. august.

– Det dreier seg om en personbil. Vi kjenner ikke modell eller merke, men den er blitt beskrevet som burgunderrød, vinrød eller mørkerød, opplyste politiet tirsdag.

Les flere nyheter her

Populært