Meny

Kvinne funnet død i Ski i Akershus

Personen ble funnet et par kilometer utenfor Ski sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser etter at en kvinne ble funnet død i Ski i Akershus onsdag kveld.

Kvinnen ble ved 18-tiden funnet et par kilometer utenfor Ski sentrum, ved Kirkevegen. Politiet har sperret av området, og politiets krimteknikere jobber på stedet utover kvelden.

Politiet bekrefter overfor Oblad.no at den omkomne ikke er savnede Sigrid Giskegjerde Schetne (16) som forsvant fra Oslo for over en uke siden. 

- Vi har ikke klart å identifisere kvinnen. Det er ting som tyder på at personen har ligget en stund. Vi vil nå fortsette arbeidet med å forsøke å identifisere henne, sier jourhavende jurist i Follo politidistrikt, Jorunn Hovda, til VG.

Ingen av naboene Oblad har snakket med har sett noe unormalt i nabolaget. Mannen i huset skal ha oppdaget liket da han klippet gresset.

Operasjonsleder sier til VG at politiet foreløpig ikke har tatt stilling til om det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet.

- Sånn som personen ligger nå er det av en sånn karakter at vi får krimteknikere til å se på det. Så må vi finne ut hva som har skjedd, sier Hovda til VG.

Politiet opplyser at de vil jobbe utover kvelden og natta med tekniske undersøkelser og taktisk etterforskning for å klargjøre identiteten.

– Vi venter på teknisk bistand fra Kripos, som skal foreta videre etterforskning og undersøkelser på stedet, sa innsatslederen til pressen ved 22-tiden.

Politiet fikk melding om funnet klokken 18.

Les flere nyheter her

Populært