Meny

Sjansenes aften

Landslagsspillerne John Arne Riise (t.v.) og Morten Gamst Pedersen under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion tirsdag i forkant av privatlandskampen mot Hellas onsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når Norge møter Hellas på Ullevål onsdag vil mange få sjansen til å vise seg fram.

Norge møter Hellas klokken 20.00 onsdag kveld på Ullevål. Kampen er den siste før VM-kvalifiseringen mot Island i september, og landslagssjef Egil «Drillo» Olsen forventer nok å se et spillesugent mannskap entre gressmatta i kveldssola. 

Følg kampen live i vårt livesenter!

Noen folkefest forventes imidlertid ikke. Informasjonssjef  i NFF, Svein Graff, håper på mellom 10- og 12.000 tilskuere på kveldens kamp, ifølge TV2

– Det er fortsatt ferietid og vi er nettopp ferdig med OL. Til å være privatkamp er det et tall vi må regne med, sier Graff til TV2.no

Drillo gjør sitt på forhånd for å gjøre det klart at de som spiller onsdag må prestere om de skal beholde plassen i VM-kvalifiseringskampen mot Island.

– Jeg har laget noenlunde klart i hode. Men jeg kommer til å gjøre bytter for å prøve ut forskjellige spillere. Og skal de få prøve seg så trenger de mer enn ti minutter. Derfor kommer jeg til å gjøre en del bytter i pausen, sa landslagssjefen til TV 2 tidligere i uken.

Lagene stiller med følgende startellever:

Norge (4-5-1):

1 Rune A. Jarstein – 2 Tom Høgli, 4 Vadim Demidov, 5 Brede Hangeland, 6 John Arne Riise – 18 Erik Huseklepp, 7 Markus Henriksen, 8 Håvard Nordtveit, 11 Morten Gamst Pedersen, 10 Tarik Elyounoussi – 9 Mohammed Abdellaoue.

Reserver: 12 Espen Bugge Pettersen – 3 Thomas Rogne, 14 Espen Ruud, 15 Magnus Wolff Eikrem, 16 Grindheim, 19 Ruben Yttergård Jenssen, 20 Alexander Søderlund, 21 Daniel Braaten.

Hellas:

1 Orestis Karnezis – 2 Giannis Maniatis, 4 Nikos Spyropoulos, 5 Kyriakos Papadopoulos, 6 Alexandros Tziolis, 7 Giorgos Samars, 14 Dimitrios Salpingidis, 15 Vassilios Torosidis, 19 Sokratis Papastathopoulos, 21 Kostas Katsouranis, 22 Kostas Fortounis.

Reserver: 12 Markos Vellidis – 8 Lazaros Khristodoulopoulos, 9 Kostas Mitroglou, 11 Loukas Vyntra, 16 Kharis Mavrias, 17 Elini Dimoutsos, 18 Sotiris Ninis, 23 Dimitris Siovas, 24 Stefanos Athanasiadis.Dommer: Alan Kelly, Irland.

Les flere nyheter

Populært