Meny

Tia (12) drept - bestemoren og hennes kjæreste siktet

Tia Sharp ble funnet drept på bestemorens loft. FOTO: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet på Tia Sharp ryster Storbritannia. 12-åringen ble funnet pakket inn i laken og søppelposer. Nå er bestemoren og kjæresten hennes siktet for drap.

Stuart Hazell. FOTO: ScanpixStuart Hazell. FOTO: Scanpix

Fredag 3. august ble Tia Sharp meldt savnet etter at hun angivelig forlot huset til bestemoren i New Addington, London, for å dra til et kjøpesenter. Hun kom aldri tilbake, og dagen etter begynte politiet letingen etter den 12 år gamle jenta.

Les også: – Jeg drepte broren din

Funnet død på loftet

En uke etter at hun forsvant, ble Tia funnet på loftet hos bestemoren, død og innpakket i svarte laken og søppelsekker, skriver Daily Mail.

På grunn av likets tilstand er det ingen enkel oppgave å si hva som har skjedd med Tia. Det skal imidlertid ha blitt funnet blåmerker på den nedre halvdelen av kroppen.

Torsdag 9. august kom Tias bestemors kjæreste, den 37 år gamle Stuart Hazell (bildet til høyre) i politiets søkelys. Han nektet for å ha bidratt til Tias forsvinning. Men dagen etter finner politiet Tia, antakelig kvalt eller klemt til døde, pakket inn i laken og søppelsekker. Hazell blir pågrepet og siktet for drapet.

Les også: - Jeg har jo tilstått 30 drap

Etter at Hazell ble pågrepet og Tias bestemor avhørt av politiet, har man ikke sett noe til bestemoren. Ifølge BBC er også hun siktet for drap. En nabo har heller ikke kommet hjem igjen etter at han ble avhørt. Hun skal ha blitt fortalt at hun aldri kan komme hjem igjen på grunn av sinnet hos venner og naboer.

Drapstrues av andre fanger

Hazell sitter nå i høysikkerhetsfengselet Belmarsh i Woolwichi sørøst i London, hvor han er plassert i samme avdeling som pedofile og voldtektsmenn. Han holdes imidlertid i isolasjon etter at andre innsatte skal ha skreket dødstrusler til ham. I følge Hazells advokat er det foreløpig ingen konkrete beviser som peker i retning at han skal ha noe med Tias død å gjøre.

Hazell skal vitne i retten den 19. november. Hvor bestemoren befinner seg, er uvisst.

Politiet beklager

Midt i den tragiske drapssaken bobler det også opp en aldri så liten politiskandale. Politiet var nemlig i huset til Tias bestemor hele fire ganger og lette etter Tia i timesvis før de endelig fant henne. Da hadde hun vært borte i åtte dager. I følge BBC innrømmer London-politiet at de begikk tabber da de ikke fant Tia. Moren har fått en unnskyldning av Scotland Yard for at de ikke fant datteren hennes tidligere.

Til slutt var det en sporhund som markerte og fikk politiet opp på loftet i bestemorens hus. Politiet hadde imidlertid vært oppe på loftet flere ganger og lett selv, uten å finne noe.

Les mer:

- De rette tingene ble ikke gjort i Quick-sakene

Foreldrene visste ingenting

Ny morderjakt i 25 år gammel drapsgåte

Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært