Meny

Svenske Malin sjekker artister

Malin Akerman prøver å sjekke opp Tom Cruise, i den norgesaktuelle filmen "Rock of Ages". (Foto: NTB scanpix/Warner Bros Pictures)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svenskfødte Malin Akerman (34) gjør som hun pleier i musikalfilmatiseringen Rock of Ages: sjekker opp en artist og synger metal på The Strip.

For fem år siden giftet Malin Akerman seg med Roberto Zincone, trommis i The Petalstones, som hun brukte å gigge med på L.A.-scenen. Nå gjentar hun bedriften i Adam Shankmans hitspekkede «Rock of Ages».

Det vil si, hun spiller journalisten som blir sendt for å intervjue, men ender som senge- og duettpartner for Tom Cruise-figuren og stjernevokalisten Stacee.

Les også: Malin blir Debbie

– Det var mest morsomt, forteller Akerman om historiens erotisksurrealistiske høydepunkt.

Blid og blond

FilmMagasinet treffer henne i London, blid, blond og sommerkledd, idet hun er på vei til Stockholm for å besøke familie.

– Du vet, selv når du tar opp en skikkelig dampende sekvens, blir det aldri spesielt romantisk, bedyrer hun.

– Det er litt pinlig og veldig teknisk. Dessuten måtte det mye øving til her, og da lo vi oss fordervet, særlig når han gikk ned på kne og sang inn i rumpa mi. Det var ikke videre sexy.

Les også: Vold og blodutgydelse av det magesterke slaget.

På solsiden

Eks-modellen Akerman begynner å bli godt vant til Hollywoods humorlag.

I The Heartbreak Kid (2007) delte hun lerretet med Ben Stiller. I Couples Retreat (2009) hooket hun opp med Vince Vaughn og Jon Favreau. Og jepp, så sent som i februar sørget hun for å havne mellom Paul Rudd og Jennifer Aniston i Judd Apatow-produserte Wanderlust.

Denne gangen hjalp det selvsagt at hun hadde førstehåndserfaring fra Sunset Boulevard. Det er nemlig her det foregår: her klubbeieren Dennis (Alec Baldwin) sliter med å få regnskapet i balanse, her det oppstår søt musikk mellom fremadstormende Sherrie (Julianne Hough) og Drew (Diego Boneta) mens brit-høysåta Lonny (Russell Brand) snubler rundt i kulissene.

– Hver gang jeg er i Sverige, føler jeg meg annerledes siden jeg vokste opp i Canada, røper Akerman snart.

- På The Strip, derimot, passer jeg inn, for det er der alle bastardene samles. Og vi gjorde jo en del ting der med bandet mitt rundt 2002. Det var kjempegøy.

Les hele intervjuet i FilmMagasinet her

Les flere saker på FilmMagasinet.no:

Russel Brand snakker ut om puleroboter og livredde elefanter.

Noomi ser stjerner

Lover grisebank i Fast & Furious 6

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Populært