Meny

Dumper Madonna-billetter

Madonna inviterer til førbursdagsfest i Telenor Arena i kveld. Men noen av gjestene dumper heller billettene sine på nettet. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen fyller Madonna 54 år. Det feirer hun med konsert i Telenor Arena i kveld, men hun sliter med å holde på gjestene.

Da Madonna spilte i Norge for første gang i 2009, ble 40.000 billetter til Valle Hovin-konserten revet vekk på 34 minutter.

Også ekstrakonserten med like mange tilskuere samme sted ble utsolgt på kort tid.

Les også: Stilig, men statisk

Interessen da, med to utsolgte konserter for 80.000 tilskuere, står i skarp kontrast til kveldens konsert.

For selv om de 23.000 billettene til Telenor Arena har vært i salg i flere måneder, bekrefter Live Nation at konserten fortsatt ikke er utsolgt.

Mens VG melder at flere som allerede har kjøpt billetter dumper dem til halv pris på Finn.no.

Og da er det jo enda mindre grunn for etternølere som vil være med på bursdagsfesten å kjøpe billetter til ordinær pris.

Les også: Opp og ned med Madonna

Ned fra tronen

At interessen for Madonna har dabbet betraktelig av de siste årene, viser også utviklingen i Telenor Arena-salget de siste månedene om.

Allerede i april skrev ABC Nyheter at salget gikk tregere enn forventet og konstaterte at Madonna hadde abdikert fra tronen, selv om Rune Lem ved Live Nation sa seg fornøyd med 20.000 solgte på daværende tidspunkt.

Les også: Madonna ned fra tronen

Se også: Snart kommer Madonna til Oslo

Lem påpekte den gangen at det bare var 2.500 billetter igjen, og var derfor overbevist om at det ville være utsolgt før Madonna kom til Norge i august.

Dempet feiring

Men nå viser det seg altså at det tre og en halv måned seinere fortsatt er billetter igjen. Samtidig som allerede kjøpte billetter selges til kraftig underpris på nettet.

Neppe den bursdagsgaven Madonna helst hadde ønsket seg.

Les flere kultursaker på ABC Nyheter

Les flere nyheter her

Populært