Meny

Drapstiltalt sier ukjent person drepte Opsahl

18. juni i fjor ble Opsahl funnet drept i en drosjelomme i Pilestredet. Aktor Håvard Skullerud mener han ble drept fordi han trodde den tiltalte og vennenes biler var piratdrosjer. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noppadol Wanthaphirom (30) hevder han vet hvem som drepte Einar Opsahl (35) på Bislett i fjor, men at han ikke tør si hvem det er.

18. juni i fjor ble Opsahl funnet drept i en drosjelomme i Pilestredet. Aktor Håvard Skullerud mener han ble drept fordi han trodde den tiltalte og vennenes biler var piratdrosjer.

Kameraten til den tiltalte og Opsahl havnet da i en slåsskamp, skriver VG.

– Jeg gikk dit og ville bare stoppe slåssingen. Jeg sa stopp. Plutselig kommer det en bil og stopper mellom bilene våre. En kar kommer ut. Han gikk bare bort dit og sa ingenting. Plutselig trakk han opp noe fra lomma og skjøt. Jeg så bare en flamme og hørte at det smalt. Så fikk jeg sjokk, forklarte den tiltalte i retten onsdag.

Les også: Nektet for å ha drept Opsahl

Påtalemyndigheten mener den tiltalte skjøt Opsahl i hodet da han og den tiltaltes kamerat havnet i et slagsmål, men dette benekter den tiltalte.

– Jeg tør ikke si hvem det er. Jeg vet det, men jeg har vært vitne til at folk jeg kjenner blir drept av de folkene før, forklarte han i retten.

Les også: Tiltaltes venner forklarer seg om drapet på Einar Opsahl

Aktoratet mener også at den tiltalte var ruset på kokain, alkohol og valium drapsnatten.

Wanthaphirom ble arrestert tre dager etter drapet, og i leiligheten han befant seg i fant politiet blant annet 9 kilo hasj, 380 gram kokain og nærmere 200 skarpe skudd.

Les flere nyheter her

Populært