Meny

MC-fører påkjørt bakfra på E18

To biler og en motorsykkel var involvert i ulykken som førte til at MC-føreren ble flydd til Ullevål med luftambulanse tirsdag. Skadeomfanget er hittil ukjent. Foto: Freddie Larsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En MC-fører er bragt til Ullevål med luftambulanse etter at motorsykkelen han kjørte ble påkjørt bakfra på E18 i Østfold.

Tilfeldighetene gjorde at det var en politipatrulje som klokken 15.35 tirsdag meldte inn til operasjonssentralen ved Follo politidistrikt om en ulykke på E18 vest for Spydeberg i Østfold fylke.

To personbiler og en motorsykkel var involvert i ulykken.

- En personbil kjørte inn i en MC bakfra, slik at den ble kastet frem i en personbil foran, sier operasjonsleder i Follo politidistrikt Marianne Coldevin-Kverme til ABC Nyheter.

MC-føreren, en 40-årig mann fra Askim, ble flydd til Ullevål med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent, men mannen skal ha vært ved bevissthet da han ble fraktet fra ulykkesstedet.

- Politiet har nå beslaglagt førerkortet til sjåføren som antas å ha forårsaket ulykken, nærmere bestemt sjåføren som kjørte inn i motorsykkelen bakfra, sier operasjonslederen.

Ulykken forårsaket lange køer på E18 i området, men veien skal nå være åpnet for fri ferdsel.

Les flere nyheter

Populært