Meny

Sa «ja» 22 ganger i 13 land

Bryllup i Mexico FOTO: Juan Felipe Rubio - efeunodos.com

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britisk par gifter seg verden rundt

I de fleste tilfeller gifter man seg kun én gang med samme partner. Dette var ikke nok for det britiske paret Lisa Gant og Alex Pelling.

Paret hadde som mål å gifte seg så mange ganger som mulig - i så mange land som mulig.

Dette melder Huffington Post.

Rask avgjørelse - lite planlegging

Det skulle ikke mer enn to flasker vin til før paret bestemte seg for å si opp jobbene sine, til fordel for å reise verden rundt og gifte seg, i det minste for en stund.

Avgjørelsen fant sted i juli i fjor. Målet deres var å gifte seg 30 ganger i løpet av ett år. Men ettersom de allerede har 22 giftemål og 13 land på bryllups-CV'en, bestemte de seg for å forelenge turen til tre år.

I dette tempoet vil paret ha giftet seg 50 ganger innen 2014.

Planlegging virker som er et fremmedord for det gifteglade paret, da de 24 timer før tango-bryllupet skulle finne sted i Chile, banket på dører til dansehaller og spurte «Kan vi ha et bryllup her?». På det tidspunktet manglet de tango-antrekk og ferdigheten å danse tango.

Les også: Monterte hengelås på sin kones underliv

«Verdenskjent» kjole

Paret er avhengig av gjestfriheten til de lokale befolkningene, og jungeltelegrafen mens de reiser. Når det gjelder antrekk, låner Gant antrekk når de er tilgjengelige og relevante for kulturen, ellers bruker hun den formelle, hvite og lange blondekjolen hun pakket med seg.

«Den har vært under vann i Mexico. Den har vært i svømmebasseng, på stranden, og den har til og med vært på en søppeldynge! Den har vært igjennom alt og den ser like fin ut», sier hun til Huffington Post.

Les også: Men dette kan prester gjøre

Forskjellig temaer

Gant og Pelling har giftet seg i blant annet Guatemala, Colombia, en innsjø i Michigan USA, på Hawaii blant den lokale befolkningen og på hesteryggen midt i «cowboy-land» i Canada.

Temaene til bryllupene varierer for hvert sted de gifter seg.

I Los Angeles giftet de seg på Halloween i en vinbar med 50 gjester og et rockeband som spilte i det de kalte en «veldig Hollywood» mottakelse. Begge var ikledd vampyr-kostymer.

Les også: Barnebrud (12) kjemper om skilsmisse fra 80-åring

Mangler det endelige «ja»

Etter at de kommer hjem fra verdensreisene sine har de én oppgave foran seg; nemlig å bli gift. Ja, du leste riktig. Paret er ikke lovlig gift. Alle sermoniene har ikke vært rettsmessig lovlige, noe som var en del av planen da de dro. De venter på å velge sitt favorittsted helt til slutten av turen, hvor de da vil reise tilbake for å gifte seg på «ordentlig» vis.

Gant forteller at det er vanskelig å velge. «Akkurat nå står vi mellom Hawaii og Peru, men det er ikke et endelig valg fordi vi fortsatt mangler Italia og Indonesia.»

På listen over manglende land står også Russland, Thailand og Australia, og paret tuller med at de må «høre med bilen» om den orker å dra så langt.

Les også:  I fengsel for å være homo

Les flere utrolige historier

Les flere nyheter

Populært