Meny

Gutt (4) falt 37 meter – tilbake i barnehagen

Gutten falt 37 meter fra Andøybrua. FOTO: Wikimedia commons

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten som forrige uke falt 37 meter ned i havet, ser ut til å komme fra det hele uten varige mén.

Den fire år gamle gutten fra Lenvik som i forrige uke falt ned fra Andøybrua i Nordland og landet i havet, har hatt mer flaks enn noen kunne håpe på. Han er nemlig allerede tilbake i barnehagen, skriver Nordlys.

Les også: Bedring for fireåringen som falt fra bro

Ulykken skjedde da gutten var oppe på brua sammen med faren sin, skriver Nordlys. Gutten rev seg løs fra faren og løp ut i veibanen. Der ble han påkjørt av en bil, for så å fly over rekkverket på brua og ned mot havet 37 meter under.

Faren styrtet ned fra brua og fikk tak i en båt som han trakk sønnen sin om bord i. I følge politiet skal det ha tatt rundt 8 minutter fra gutten falt i vannet og til han ble reddet opp. Han ble deretter fløyet til Unitersitetssykehuset i Nord-Norge. Tilstanden ble beskrevet som alvorlig.

Men bortsett fra bruddskader, ser det ut til å ha gått strålende med den lille gutten, og man regner med at han vil bli helt frisk etter den dramatiske hendelsen.

Les mer:

Alvorlig men stabilt for 4-åring som falt fra bru

Les flere nyheter

Populært