Meny

John dysser hunden sin i søvn

John dysser hunden sin i søvn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hver kveld bærer John sin syke hund ut i vannet for å hjelpe den med å sovne fra smertene.

Så langt som denne mannen er villig til å gå for hunden sin, er en sterk definisjon på vennskap, skriver Daily Mail.

John Unger og kona, adopterte hunden Schroep da han kun var 8 måneder gammel. Han hadde blitt mishandlet av sine tidligere eiere, og paret jobbet hardt for å skape tillitt til hunden og få den til å ha tillitt til dem.

Reddet livet hans

Da Unger og kona gikk fra hverandre, beholdt Unger omsorgen for Schroep. Det skulle han være glad for senere.

Unger, som er bosatt utenfor Bayfield, Wisconsin, fortalte senere til pressen at han, i lys av skilsmissen, prøvde å begå selvmord.

– For å være ærlig så tror jeg ikke jeg hadde vært her hvis jeg ikke hadde Schroep med meg (den kvelden).

– Han fikk meg ut av det. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Han bare fikk meg ut av det. Jeg vil gjøre hva jeg kan for denne hunden fordi han reddet livet mitt, for å si det sånn, sa han i et intervju.

Les også: Slik får du en barnevennlig hund

Gjengjelder tjeneste

Nå som Schroep sliter med smerter fra leddgikt, er det Unger sin tur til å gjengjelde tjenesten.

Han bærer hunden ut i vannet i nærheten av huset for å hjelpe hunden med å sovne fra smertene. Hunden ligger med hodet på skulderen hans, mens bølgene og vannet hjelper med å stille smertene den har i beina sine som følge av leddgikten. Etter at hunden sovner, bærer han den opp på land igjen.

Dette gjør han hver dag.

Se også: Hunden Daisy gråter når mamma kommer hjem

Se også: Hund reddet baby fra å drukne

Les andre nyheter

Populært